Splatoon European Championship – Nederlands Kampioenschap 2017!


09-10-2017

Inklings van elk niveau, met elke stijl, welkom bij het officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap! Nu Splatoon 2 een dikke hit is op de Nintendo Switch, gaan we op zoek naar het beste Splatoon 2-inktvissenteam van Nederland!

Of je nu deel uitmaakt van een geoefend kwartet of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan deze spetterende fun.

In totaal vier teams (dagwinnaars van de kwalificaties tijdens FirstLook en dagwinnaars van de online kwalificaties) van elk vier spelers kunnen zich kwalificeren voor de grote finale die plaatsvindt op zondag 19 november tijdens Dutch Comic Con Winter Edition. Zo komen de beste inktvissenteams vanzelf bovendrijven! Klik hier voor de algemene voorwaarden. (PDF, 290 kB)

Het winnende team kan uiteraard rekenen op de bewondering van Splatoon 2-spelers uit het hele land. Daarnaast krijgt het winnende team een trofee, een Splatoon 2 fanbundel vol Splatoon-merchandise én een exclusief kampioensshirt voor ieder teamlid om met trots te dragen.

De Nederlandse kampioen plaats zich bovendien voor het Splatoon European Championship dat in 2018 zal plaatsvinden.

Online Kwalificaties officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap!

De online kwalificaties voor Nederland vinden plaats op 20 oktober en 5 november. Inschrijven voor de online kwalificaties kan nu via de inschrijfpagina’s van ESL. Klik op een van onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

vrijdag 20 oktober om 19:00 uur

zondag 5 november om 15:00 uur

Inklings die nog op zoek zijn naar teamgenoten kunnen gebruik maken van het ESL Splatoon Discord-kanaal om hun team compleet te maken. Hier kun je in contact komen met andere spelers en samen een team vormen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Je dient minimaal 7 jaar te zijn, om te kunnen deelnemen.

Hou deze pagina en de social media-kanalen van Nintendo Nederland in de gaten voor verdere aankondigingen en updates over de kwalificatierondes.

www.facebook.com/NintendoSwitchNL en www.facebook.com/splatoonNL

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap!

Succes en denk in het heetst van de strijd aan deze wijze woorden: laat je niet pakken, want dan word je gebakken!

Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in winkels, de downloadbare versie is verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.