• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: Versie 3.0 is nu live!


    25-04-2018

    Er is nu een grote update beschikbaar voor Splatoon 2 op de Nintendo Switch, waarbij je een hoop nieuwe (en gratis!*) content krijgt. Laten we eens kijken wat versie 3.0 te bieden heeft…

    CI_News_Splatoon2Ver3_RankX.jpg

    Rang X

    Laat zien dat jij het in je hebt om je naar de top te kliederen met rang X. Dit is een nog extremere rang dan S+! Als je rang S+10 al hebt bereikt, word je automatisch geregistreerd als rang X nadat je de update hebt gedownload!

    CI_News_Splatoon2Ver3__InklingGirl_RankX.jpg

    Dit extreem uitdagende profgevecht laat de allerbesten met elkaar strijden om een X-krachtniveau. Dit is anders dan de gebruikelijke rangmeter. Een keer per maand worden 500 spelers met het hoogste X-krachtniveau voor elk van de vier verschillende gevechtsstanden weergegeven in de SplatNet2-sectie van de Nintendo Switch Online-app.

    Maar wacht, want er is meer! Volgens ons onderzoek worden X-krachtniveaus elke laatste dag van de maand teruggezet en als je X-krachtniveau lager blijkt te zijn dan een bepaalde hoogte, zal je rang worden teruggezet naar S+9. Op 31 mei worden de niveaus voor het eerst teruggezet. Zet deze datum dus in je agenda en geef alles om de beste te worden!

    Nieuwe levels

    Na het openen van de Grondelgroeve in maart, maken we ons op voor de terugkeer van een ander favoriet level van de fans. Dat klopt, Kamp Karper is nu toegevoegd aan Splatoon 2!

    Dat is nog niet alles! Hou je ogen open voor meer nieuwe levels, waaronder Waterwonderland. Het schijnt dat deze plek de populairste plek voor de hipste Inklings is om te daten.

    Nieuwe wapens

    Ook zijn er vier nieuwe wapens toegevoegd met de update van vandaag. Deze nieuwkomers zorgen voor nog meer kansen om je strategie tot in detail te perfectioneren.

    CI_News_Splatoon2Ver3_NewGear.jpg

    Nieuwe uitrusting

    Of je deze zomer nu kijkt voor een frisse nieuwe look, of juist retro, versie 3.0 heeft het allemaal. Deze nieuwe update bevat meer dan 100 onderdelen voor je uitrusting. Sommige zijn compleet nieuw, andere komen uit de originele game!

    Nieuwe songs

    De vierkoppige Chirpy Chips bestijgen de Inkopolis-hitlijst met twee nieuwe songs: Blitz It! en Wave Prism. Deze knallers moet je absoluut horen!

    CI_News_Splatoon2Ver3_Splatoon2_Callie.jpg

    Callie is terug!

    Er gaan geruchten rond dat Callie van de Squid Sisters met Marie is gezien bij de weekdierenwachtpost in Octocanyon. Volgens sommigen zal Callie verschijnen nadat je aan een bepaalde voorwaarde hebt voldaan om recent nieuws en leuke statistieken over je speelstijl te laten zien.


    Wow! Dat was een hoop nieuws voor vandaag! De wereld van Splatoon 2 blijft zich ontwikkelen, dus zorg dat je niks mist! Doe mee met de Splatoon-community op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, of volg ons op Twitter @NintendoEurope en @NintendoNL.

    Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.