• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Splatoon 2 Dutch Championship


  31-08-2018

  Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Dutch Championship 2018!

  Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van Nederland. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Dutch Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterende spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Dutch Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

  In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Firstlook Festival 2018. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

  zaterdag 15 september om 19:00 uur

  zondag 30 september om 16:00 uur

  Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens Firstlook Festival 2018 in Utrecht gehouden worden. Zowel op de zaterdag en zondag van Firstlook is er plek voor vier teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Je kunt je voor de zaterdag ter plaatse inschrijven of stuur uiterlijk 1 oktober een mailtje naar ons via event@nintendo.nl met daarin de volgende details:

  - De naam van je team

  - De namen van alle vier spelers en een back-up speler

  - Geboortedata van alle spelers

  - E-mail adres van de teamleider

  - Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is

  - Voorkeurs dag waarop jij en je team mee willen doen

  We laten je uiterlijk op dinsdag 2 oktober per mail weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor Firstlook Festival 2018 als je geselecteerd wordt voor de offline kwalificaties.

  Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Benelux en ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

  Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Dutch Championship!

  Klik op deze link voor alle info en voorwaarden (PDF, 357 kB) .