Wedstrijd: Deel je plezier met de Nintendo Switch! #SwitchFUN


06-08-2018

Wedstrijd: Deel je plezier met de Nintendo Switch! #SwitchFUN

De winnaar van deze wedstrijd is: Arno Hoogma. Gefeliciteerd, namens het Nintendo team!

Met Nintendo Switch speel je waar, wanneer en met wie je maar wilt. En wat is leuker dan het plezier delen met je vrienden en familie? Als je één van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, kun je samen overal multiplayer-games spelen. Neem je het tegen mekaar op tijdens een spannende race in Mario Kart 8 Deluxe? Geniet je van een potje tennis in Mario Tennis Aces of strijd je voor de titel in meer dan 50 vakantiesporten in Go Vacation? Wat je ook samen speelt, deel een foto en maak kans op een mooi prijzenpakket!

Hoe kan ik deelnemen?

Maak een foto waarop je samen met vrienden of familie van een multiplayer-game op de Nintendo Switch geniet. Deel deze foto met ons door hem op Instagram, Facebook of Twitter te plaatsen met de hashtag #SwitchFUN (let hierbij op dat je je bericht publiek plaatst zodat wij de foto kunnen terugvinden). Deelnemen kan tot en met donderdag 26 augustus 23:59 uur.

Inspiratie voor je foto’s kun je vinden op onze @NintendoSwitchNL account op Instagram!

Wat kan ik winnen?

Geniet van nog meer multiplayer-fun op de Nintendo Switch! De winnaar van deze wedstrijd mag vanaf 5 oktober namelijk dolle pret met zijn/haar gezin en vrienden beleven met Super Mario Party! In deze nieuwe game voor de Nintendo Switch ga je de strijd aan in 80 nieuwe minigames met vele manieren om te spelen! Je ontvangt bovendien een extra Joy-Con controllerset om met maximaal vier spelers samen te spelen. Daar bovenop krijgt onze winnaar ook een officieel gelicenseerde Nintendo Switch beschermhoes van Big Ben zodat de Nintendo Switch overal veilig mee naartoe kan.

We maken de winnaar bekend op 28 augustus via onze Social Media kanalen.

www.instagram.com/NintendoSwitchNL

www.Facebook.com/NintendoSwitchNL

www.twitter.com/NintendoNL

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in België en Nederland.

Lees HIER alle voorwaarden voor deze wedstrijd. (PDF, 103 kB)

Veel succes!