De Inklings en de Octolings kliederen het uit in het volgende Splatfest voor Splatoon 2!


04-07-2018

Alle Inklings (en Octolings) opgelet! Het is bijna een jaar geleden dat we zijn begonnen met kliederen en terrein veroveren in Splatoon 2 voor de Nintendo Switch! Sindsdien hebben we hard gewerkt om VERFrissende nieuwe wapens, levels en spelstanden toe te voegen en natuurlijk Splatfest-evenementen te organiseren!

H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_SplatfestInklingsOctolings_nlNL.jpg

Om de eerste verjaardag van de game te vieren, organiseren we een speciaal verjaardags-Splatfest met een twist! Welk zeewezen heeft jouw voorkeur: de inktvis of de octopus? Je antwoord bepaalt als wat je speelt! Als je meer een inktvis-type bent, speel je als Inkling. Kies je de kant van de octopus, dan speel je als Octoling, zelfs als je Splatoon 2: Octo Expansion niet hebt!

Hier in het laboratorium voor inktvisonderzoek hebben we de laatste tijd een stijging waargenomen in het aantal Octolings dat meedoet in de strijd. Het gerucht gaat dat als je alle 80 levels in Splatoon 2: Octo Expansion voltooit, je online* als Octoling kunt spelen wanneer je maar wilt!

Preview Image
Preview Image

Het Splatfest begint op zaterdag 21 juli om 15:00 uur en eindigt op zondag 22 juli om 15:00 uur. Kort daarna zullen Lorelei en Mariana de resultaten bekendmaken.

Hoe doe ik mee?

Je kunt vanaf zaterdag in-game een kant kiezen! Rol naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

Zodra je een Splatfest-T-shirt hebt, kun je de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

Wat zijn mijn voordelen?

Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

Ga je voor de Inklings of voor de Octolings? Kies een kant en doe op 21 juli mee aan de strijd in Splatoon 2!

Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte met de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. Ook kun je Splatoon 2: Octo Expansion aanschaffen in de Nintendo eShop.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.