Het Mario Tennis Aces-onlinetoernooi voor juli is nu gaande!


05-07-2018

Grijp je racket en bereid je voor: er is een gloednieuw onlinetoernooi* gaande in Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch! Als je deelneemt kun je al eerder met een nieuw personage spelen: de supersnelle Koopa Troopa!

Abonneer je op op
YouTube

Het toernooi vindt nu plaats en duurt tot 2:00 uur op 1 augustus. Denk je dat je het in je hebt om een tennislegende te worden? Laat maar zien op de tennisbaan!

Mario Tennis Aces is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.