Nintendo eShop-sale: Nintendo 3DS-zomeractie


26-07-2018

H2x1_NintendoeShop_Nintendo3DSSummerSale2018_nlNL.jpg

In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

Er is nu een reeks games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen in de aanbieding als onderdeel van onze zomeractie. Je kunt games aanschaffen via de Nintendo eShop op je systeem, of zelfs via deze website.

Klik op de onderstaande links om de verschillende games te zien en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de volledige lijst met games te bekijken die in de aanbieding zijn.

Bekijk sterren van Nintendo die in de aanbieding zijn

Bekijk platformgames die in de aanbieding zijn

Bekijk amiibo-compatibele games die in de aanbieding zijn

Bekijk multiplayergames die in de aanbieding zijn

Bekijk games in de aanbieding tot € 20

Kom snel terug, want vanaf 9 augustus komen er andere games in de aanbieding!

Tot 23:59 uur op 9 augustus 2018 is de volgende content in de aanbieding in de Nintendo eShop:

Sterren van Nintendo

  

Platformgames

 

amiibo-compatibele games

 

Multiplayergames

 

Games tot € 20

TM_MyNintendo_Logo.jpg

My Nintendo

Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

Kom meer te weten

Nintendo-account

Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

Ga naar de Nintendo eShop of bezoek de spelpagina's voor de meest actuele prijsinformatie.

*Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.