• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-sale: Nintendo Switch-zomeractie


  26-07-2018

  H2x1_NintendoeShop_NintendoSwitchSummerSale2018_nlNL.jpg

  In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

  Er zijn nu verschillende games voor de Nintendo Switch in de aanbieding als onderdeel van onze zomeractie. Je kunt deze games via de Nintendo eShop op je systeem kopen, of zelfs via deze website!

  Bekijk hieronder enkele hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de volledige lijst met games te bekijken.

  Deze aanbiedingen lopen tot 9 augustus 2018. Daarna verschijnt er een nieuwe selectie games, die tot 23 augustus in de aanbieding zullen zijn.

  Tot 9 augustus 2018 om 23:59 uur is de volgende content in de aanbieding in de Nintendo eShop:

  TM_MyNintendo_Logo.jpg

  My Nintendo

  Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

  Kom meer te weten

  Nintendo-account

  Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.