Nintendo kroont de toernooiwinnaars en doet nieuwe aankondigingen gedurende de eerste dag op de E3


13-06-2018

Nintendo heeft de eerste dag van de E3-show in Los Angeles afgesloten met twee waardige kampioenen en een lading extra aankondigingen in de Nintendo Direct: E3 2018-videopresentatie van dinsdag.

Nintendo heeft ZeRo uit Chili tot kampioen van de Super Smash Bros. Invitational 2018 gekroond en de GG BoyZ uit Japan zijn als winnaar van het Splatoon 2-wereldkampioenschap uit de verfbus komen rollen!

Je kunt alle actie en updates van de show nog eens rustig terugkijken op onze officiële E3 2018-website!

Er zijn ook nieuwe details onthuld van Splatoon 2: Octo Expansion:

  • De nieuwe Octo Expansion voor Splatoon 2 komt in de ochtend van donderdag 14 juni uit. De eerste betaalde DLC voor Splatoon 2 voegt een nieuwe singleplayerstand met meer dan 80 missies en nieuwe verhalen toe en je kunt voor het eerst als Octoling spelen. Je hebt de volledige versie van de game nodig om de Octo Expansion te kunnen gebruiken. Deze is verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch voor € 19.99.
  • Een amiibo-pakket met een Octoling-meisje, een Octoling-jongen en een Octoling-inktvis komt later dit jaar.
  • Nintendo zal Splatoon 2 tot eind 2018 blijven ondersteunen met updates voor uitrustingen, wapens en levels.

In de Nintendo Treehouse: Live | E3 2018-show van dinsdag werden nog enkele geheimen onthuld:

  • Er werden voor het eerst nieuwe amiibo-figuurtjes voor Super Smash Bros. Ultimate getoond. Deze figuurtjes, waaronder Ridley van de Metroid-serie en Inkling van de Splatoon-serie, komen tegelijkertijd met Super Smash Bros. Ultimate uit op 7 december. Nintendo heeft ook bevestigd dat er een amiibo-figuurtje van Daisy komt.
  • Kijkers hebben ook een glimp op kunnen vangen van live-gameplay van Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Party, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! voor de Nintendo Switch.

Blijf volledig op de hoogte van alle activiteiten van Nintendo op de E3 2018 via onze officiële E3 2018-website!