Op de Nintendo Switch kun je nu vrienden rechtstreeks toevoegen vanuit je contactenlijsten op Facebook en Twitter!


13-03-2018

Dankzij de nieuwste systeemupdate* voor de Nintendo Switch is het nu nog makkelijker om verbonden te blijven met al je gamervrienden. Je kunt nu eenvoudig vrienden en volgers vinden die je op Facebook en Twitter kent, en ze toevoegen aan je vriendenlijst op de Nintendo Switch!

Om te beginnen moet je je Nintendo-account aan je sociaalnetwerkaccount koppelen. Je kunt dit op je systeem doen door naar je profielpagina te gaan en daar SUGGESTIES VOOR JE VRIENDENLIJST te kiezen. Kies daar de sociaalnetwerkaccount die je wilt koppelen, kies VOLGENDE en volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Wanneer je je Nintendo-account aan je sociaalnetwerkaccounts hebt gekoppeld, zie je gebruikers die op je sociale netwerken zitten en hun accounts ook hebben gekoppeld, als suggesties voor je vriendenlijst. Je weet maar nooit, misschien zie je onverwachts wel bekende gezichten!

Het versturen van vriendschapsverzoeken naar vrienden en volgers op Facebook en Twitter is een geweldige manier om nieuwe tegenstanders te vinden. Of anders vind je misschien wel betrouwbare bondgenoten die je dekking kunnen geven in een van de vele spannende multiplayergames op de Nintendo Switch!

Bezoek onze Service en info-pagina's voor meer informatie over het direct toevoegen van vrienden via je sociale netwerken, en andere aanpassingen in de nieuwste Nintendo Switch-systeemupdate.

Om systeemupdates te downloaden is een breedband-internetverbinding benodigd. De registratie en koppeling van de Nintendo-account zijn vereist, en je dient akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

*Het direct toevoegen van vrienden vanuit je sociale mediacontacten is beschikbaar voor systemen met versie 5.0.0 of nieuwer van het systeemmenu.