Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: er komen nieuwe vaardigheden en wapens


28-11-2018

Attentie, Inklings en Octolings! Het Laboratorium voor Inktvisonderzoek komt met nieuws over wat er allemaal gaande is in de wereld van Splatoon 2 op de Nintendo Switch.

Splatoon 2 European Championship

De beste Splatoon-teams van Europa hebben er een spectaculaire kliederboel van gemaakt in een reeks offline- en onlinewedstrijden, om door te stoten naar de finales van het Splatoon 2 European Championship die op 9 en 10 maart in Parijs plaatsvinden!

Volg @NintendoNL en de Splatoon-community op Facebook voor meer info in aanloop naar de grote ontknoping!

CI_NSwitch_Splatoon2_Splab_002_date_nlNL.jpg

Update versie 4.3.0

Daarnaast kunnen we met trots melden dat de gratis update versie 4.3.0* vanaf woensdag 5 december beschikbaar zal zijn. Vandaag willen we de resultaten van ons meest recente onderzoek naar deze update met jullie delen.

CI_NSwitch_Splatoon2_Splab_006_MainUp_nlNL.jpg

Nieuw effect: Hoofdhelper

Versie 4.3.0 brengt jullie een gloednieuw effect, genaamd Hoofdhelper. Dit effect verbetert de prestaties van je hoofdwapen en de werking verschilt, afhankelijk van welk wapen je kiest.

Zo zal de Superspetter tijdens het springen niet meer zo inaccuraat zijn als dat je gewend bent en zul je met de Kladderwerper een groter gebied kunnen bekladden.

Met de Klodderroller zul je je tegenstanders meer schade kunnen toebrengen en met een volledig opgeladen Spetling zul je langer in het rond kunnen schieten.

In het aanpassingsscherm kun je zien welk facet van een wapen wordt verbeterd, dus we raden je aan om daar zeker even een kijkje te nemen zodra de update is uitgebracht.

Bomvrij 2.0

CI_NSwitch_Splatoon2_Splab_004_BombDefenseUpDX_nlNL.jpg

Bovendien zullen de effecten Bomvrij en Stoorzender worden samengesmolten tot een nieuw effect, genaamd Bomvrij 2.0. Best tof, toch?

Er komen nieuwe wapens!

Versie 4.3.0 zal de laatste update zijn waarmee nieuwe wapens worden toegevoegd, dus we voegen gelijk een hele vrachtlading toe. Acht, om precies te zijn. Naast de Stylospetling Nouveau, Nautilus 79, Gemodde Kliederkachel en Spatkuip Deco worden er nog vier wapens uit de Toni Kensa-collectie toegevoegd!

Zelfs na deze update zullen we Splatfests blijven organiseren en de gamebalans blijven aanpassen. Dat doen we tot juli 2019, dus we hopen dat je lekker blijft kliederen in Splatoon 2!

De wereld van Splatoon 2 blijft zich ontwikkelen, dus zorg dat je niks mist! Volg de Splatoon-community op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, of volg ons op Twitter @NintendoBE_NL.

Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.