• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Labo: Mixpakket wint verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018!


  08-11-2018

  Vandaag is bekend gemaakt dat het Nintendo Labo: Mixpakket de winnaar is van Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar. Consumenten verkozen het interactieve product met bouw-, speel- en ontdekervaring tot winnaar.

  Eerder nomineerde de vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar het Nintendo Labo-pakket. De vakjury bestaat uit een pedagoog, ontwikkelingspsycholoog, journalisten, inkopers, en speelgoed- en spellendeskundigen. Voor de nominatie werd het product uitgebreid getest en beoordeeld op onder andere speelwaarde, originaliteit en technische kwaliteit.

  Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers, die betrokken was bij de beoordeling van het product, geeft de volgende toelichting op de nominatie:

  “De toegevoegde waarde van Nintendo Labo zit vooral in de bouwpakketten. Aan de hand van de instructies op de Nintendo Switch worden de kartonnen onderdelen in elkaar gevouwen tot een driedimensionaal eindproduct. Dat vraagt en bevordert ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen.”

  We willen hierbij ook iedereen bedanken die op het Nintendo Labo: Mixpakket heeft gestemd!

  Naast het Nintendo Labo: mixpakket is ook het Nintendo Labo: robotpakket en het Nintendo Labo: voertuigenpakket beschikbaar. Ga voor meer informatie over Nintendo Labo naar nintendolabo.nl.