• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Odyssey Snapshot Contest: bekijk de winnaars van het thema "Favoriete vangsten"!


  12-11-2018

  In de afgelopen vijf maanden hebben we je gevraagd om je geweldige avonturen in Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch te delen, en we hebben genoten! Het volgende thema, "Don't try this at home", zal de laatste ronde zijn, dus lees verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen.

  Maar laten we eerst de winnaars van de vorige ronde, "Favoriete vangsten", bekijken!

  • 1e: @damien5d (Twitter)
  • 2e: @Geeky_Luigi (Twitter)
  • 3e: @toast_f (Twitter)

  Wil je meedoen aan de laatste ronde? Dit is je kans!

  In deze laatste ronde draait het om gevaarlijke en riskante situaties. Het thema is "Don't try this at home"! Wees dus een waaghals en begeef jezelf tussen vijanden, of spring zelfs van kliffen en gebouwen af! Hoe je het gevaar ook onder ogen komt, vergeet niet om er een foto van te maken!

  Einddatum: dinsdag 20 november, 23:59 uur.

  Winnaars worden bekendgemaakt op maandag 3 december.

  SQ_NSwitch_SuperMarioOdyssey_SnapshotContest_08_nlNL.jpg

  Bedankt!

  Dit thema is de (voorlopig) laatste ronde van de Snapshot Contest! Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan de vorige rondes en hun geweldige Super Mario Odyssey-momenten hebben gedeeld!

  Hoe kun je meedoen?

  • Houd rekening met het thema en de eindtijd voor inzending op deze pagina
  • Schiet plaatjes in de fotostand van Super Mario Odyssey
  • Upload je beste foto's op Twitter of Instagram vóór de einddatum door @SuperMario_NL voor Twitter of @NintendoNL voor Instagram te taggen, samen met de hashtags #SnapshotContest en #SuperMarioOdyssey

  Hoe gebruik je de fotostand?

  • Druk op de omlaagknop op de linker-Joy-Con om de fotostand in te schakelen
  • Experimenteer met verschillende hoeken, filters en meer
  • Zorg dat je het perfecte plaatje in beeld krijgt en druk dan op de opnameknop op de linker-Joy-Con
  • Als je je foto hebt opgeslagen, kun je hem delen door naar het album te gaan in het HOME-menu op de Nintendo Switch. Zoek je foto op, kies POSTEN, gevolgd door TWITTER en volg de instructies
  • Als je op Instagram wilt posten, moet je een smartphone of tablet gebruiken

  Na de einddatum kiezen we drie favorieten en tonen we ze op de officiële website van Nintendo en onze pagina's op Facebook, Twitter en Instagram!

  Veel plezier en veel succes!

  Algemene voorwaarden:

  Organisator: Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany (“Nintendo”)

  1. Deelname aan de wedstrijd is open voor Nintendo-accountgebruikers die inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Rusland, Italië, Spanje, Portugal, Nederland, België of Luxemburg, met uitzondering van werknemers van Nintendo en hun directe familie, tussenpersonen, of anderen die in professionele capaciteit betrokken zijn bij de actie. Deelnemers moeten minstens 13 jaar of ouder zijn. Door mee te doen gaan deelnemers akkoord met deze algemene voorwaarden. Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun ouders/voogd te hebben gekregen voor deelname aan de actie in aanvaarding met onze algemene voorwaarden.
  2. Deelname aan deze actie is gratis. Om mee te doen moeten deelnemers een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het Nintendo-account-privacybeleid. Daarnaast moeten deelnemers een (a) Twitter-account of een (b) Instagram-account aanmaken.
  3. In de periode van 18-06-2018 tot 30-11-2018 zal Nintendo voor deze actie elke drie weken nieuwe thema's publiceren op de officiële websites van Super Mario op Twitter en Facebook en de officiële Nintendo Instagram-accounts. De deelnemers moeten in de game Super Mario Odyssey een screenshot nemen dat gerelateerd is aan het thema van dat moment. Ze moeten het screenshot online posten op (a) Twitter of (b) Instagram met de hashtag #SuperMarioOdyssey en de lokale hashtag die door Nintendo wordt bepaald op de officiële websites van Super Mario op Twitter en Facebook en de officiële Nintendo Instagram-accounts. Daarnaast moeten ze de (a) officiële Nintendo Twitter-account of de (b) officiële lokale Nintendo Instagram-account taggen. Bij elk thema is deelname mogelijk tot 00:59 op de tweede woensdag na de publicatie van het thema. De Organisator kan niet garanderen dat er ononderbroken of beveiligde toegang zal zijn tot de gekozen methode van deelname. Bij elk thema kunnen deelnemers zo vaak meedoen als ze willen.
  4. Voor elk thema kiest de Organisator de drie beste screenshots en zal deze gebruiken op de officiële website van de Organisator en/of websites die de producten van de Organisator promoten en/of verkopen, op YouTube en/of sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.
  5. Er is geen geldprijs of andere soorten prijzen. Bij onverwachte omstandigheden behoudt de Organisator het recht om prijzen te vervangen door een prijs van andere, gelijke of grotere waarde. De Organisator behoudt ook het recht om bij onvoorziene omstandigheden buiten de redelijke controle van de organisatie zonder voorafgaande kennisgeving de actie te herroepen, schorsen of wijzigen.
  6. Alle inzendingen moeten door de persoon gemaakt worden die deelneemt aan de actie. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verloren, vertraagde of beschadigde inzendingen, of voor computerfouten gemaakt tijdens de inzending. Inzendingen die zijn gemaakt met behulp van methodes gegenereerd door een script, macro of het gebruik van geautomatiseerde apparaten, worden uitgesloten van de wedstrijd.
  7. Door het uploaden van materiaal verklaart en waarborgt de deelnemer dat zij/hij alle vereiste rechten heeft of heeft verkregen om dat materiaal te posten, inclusief, maar niet beperkt tot, alle auteursrechten, handelsmerken, handelsgeheimen, patenten en andere eigendomsrechten. Iedere deelnemer verbindt zich er verder toe geen materiaal of andere inhoud te uploaden die inbreuk maakt op persoonlijkheidsrechten, recht op privacy, portretrecht, auteursrecht, handelsmerken, handelsgeheimen, patenten of andere rechten van derden. De Organisator behoudt het recht om een inzending uit te sluiten van de actie als deze de inzending beschouwt als beledigend of als lasterlijk, of als inbreukmakend op de rechten van derden.
  8. Deelnemers gaan ermee akkoord dat zij Nintendo een niet-exclusieve, wereldwijde en onherroepelijke licentie verlenen, voor de volledige periode van intellectuele eigendomsrechten in de wedstrijdinzending, om de screenshots te gebruiken, vertonen, uit te geven, uit te zenden, kopiëren, wijzigen, veranderen, op te slaan, opnieuw op te maken, en om de vergunning van de screenshots aan anderen te verlenen. Nintendo mag de screenshots van tijd tot tijd gebruiken in toekomstige acties, inclusief marketingmateriaal, op diens website, op diens sociale media en in andere media.
  9. De Organisator behoudt het recht om alle inzendingen te verifiëren, inclusief, maar niet beperkt tot, leeftijd en bevoegdheid om deel te nemen, en om te weigeren de prijs uit te reiken of om de prijs terug te trekken, als er redelijke grond is om te geloven dat deze algemene voorwaarden zijn geschonden of als instructies die deel uitmaken van de inzendingsvoorwaarden van deze actie zijn geschonden.
  10. De aansprakelijkheid van Nintendo voor schadeclaims tegen schade aan leven, lichaam en/of gezondheid en te wijten aan opzet of nalatigheid door een wettelijke vertegenwoordiger of een tussenpersoon van Nintendo en voor schade te wijten aan fraude, opzet of nalatigheid door Nintendo, de wettelijke vertegenwoordiger of een tussenpersoon van Nintendo, blijft onaangetast. Ditzelfde geldt voor schade te wijten aan aanspraken voortvloeiend uit de wetgeving rond productaansprakelijkheid of eventuele waarborgen van Nintendo.
   De aansprakelijkheid van Nintendo is begrensd tot de voor het contract typisch voorzienbare schade te wijten aan nalatigheid betreffende essentiële contractuele verplichtingen van een wettelijke vertegenwoordiger of een tussenpersoon van Nintendo en niet te wijten aan schade aan leven, lichaam en/of gezondheid onder de wet op de productaansprakelijkheid. Essentiële contractuele verplichtingen zijn verplichtingen die nodig zijn voor het correct verlopen van de wedstrijd en in wiens waarneming de deelnemers doorgaans kunnen vertrouwen.
   Nintendo is niet aansprakelijk voor schade die niet wordt omschreven in de voorgaande paragrafen.
  11. De gebruikersnaam op Twitter of Instagram en het land van herkomst van de winnaars kunnen gepubliceerd worden op de website van de Organisator en/of websites die de producten van de Organisator promoten en/of verkopen, YouTube, en/of sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.
  12. De Nintendo-accountovereenkomst en het Nintendo-account-privacybeleid zijn van toepassing. Nintendo kan door toepasselijke wetgeving verplicht zijn op verzoek van autoriteiten en andere belanghebbende partijen de namen van de winnaars aan hen te verstrekken.