Fortnite Season 6 is nu verkrijgbaar!


27-09-2018

Fortnite Season 6 is nu verkrijgbaar en zit vol griezelplezier! Pak je Nintendo Switch op en begin te spelen. Elk seizoen bevat nieuwe locaties, nieuwe voorwerpen, een nieuwe Battle Pass en meer!

Abonneer je op op
YouTube

Je kunt een spookkasteel verkennen, de kracht van Shadow Stones ontdekken en nieuwe hoogten bereiken op het zwevende eiland.

Season 6 Battle Pass

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe Battle Pass, volgepropt met meer dan 100 nieuwe beloningen. Hij is nu in de game verkrijgbaar voor 950 V-Bucks. Als je de Battle Pass koopt, speel je direct twee exclusieve outfits vrij: Calamity en DJ Yonder.

Abonneer je op op
YouTube

Daarna kun je weer spelen om sterker te worden en tot wel 100 beloningen verdienen die meer dan 25000 V-Bucks waard zijn. Ook zijn er huisdieren toegevoegd aan deze Battle Pass! Deze passieve kameraden zijn altijd bij je en reageren op de situatie waarin je je bevindt.

Heb je Fortnite nog nooit gespeeld?

Dit zijn enkele tips voor nieuwkomers om die Victory Royale in de wacht te slepen:

  • Bouwen is goud waard: bouw een muur om kogels tegen te houden, of gebruik de trap om die ene kist op zolder te bereiken!

  • Verken je omgeving: het eiland herbergt vele verrassingen die je kunnen helpen om te zegevieren. Zoek naar appels om jezelf op te kalefateren, doorzoek kisten om uitdagingen te voltooien of voer stunts uit in een ATK om te laten zien wat je in huis hebt.

  • Fortnite is leuker met vrienden: je kunt Fortnite het beste leren met vrienden. Vorm een team en speel een potje 50v50 of Playground!

Bekijk de volledige lijst met aanpassingen op Fortnite.com.

Je kunt de game nu gratis* via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of via de Fortnite-pagina** downloaden en spelen.

*Bevat in-app aankopen.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.