Laat je game-skills zien tijdens diverse gratis toernooien!


07-09-2018

Nintendo is aanwezig op Firstlook Festival dat dit jaar plaatsvindt op 6 en 7 oktober 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht (Stand 26).

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en shoutcaster Rickachu.

- Splatoon 2 Dutch Championship: de fysieke kwalificaties voor het Splatoon 2 Dutch Championship worden gehouden op zaterdag om 13.00 uur en zondag 11.00 uur.

Opgelet! Voor dit toernooi dien je je vooraf online in te schrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven. De winnaars gaan door naar de finale van het Splatoon 2 Dutch Championship tijdens Firstlook Festival op zondag 7 oktober.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: zowel op zaterdag als zondag organiseren we 3 toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kunt je bij de Nintendo-stand inschrijven voor 1 van de 3 sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering.

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Neem het op tegen onze shoutcaster Rickachu

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 100 kB)

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificatie en finale wordt gehouden op zaterdag om 11.30 uur. Geef volle gas richting de finish-lijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering. Je kunt je bij de Nintendo-stand inschrijven voor dit toernooi.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 97 kB)

Doe je niet mee met een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Klik hier voor meer informatie over de games die je kunt spelen tijdens Firstlook.