Ontdek wat er nieuw is in FIFA 19 voor de Nintendo Switch


25-09-2018

EA SPORTS™ FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen. De game komt op 28 september uit voor de Nintendo Switch. Als je de game nu alvast bestelt in de Nintendo eShop, kun je als een van de eersten aan de aftrap verschijnen!*

Hieronder kun je enkele manieren lezen waarop de game de meest authentieke voetbalervaring biedt die ooit op de Nintendo Switch is gezien.

Abonneer je op op
YouTube

1. Nieuwe manieren om te spelen in FIFA 19

De FIFA-editie van dit jaar bevat enkele creatieve, nooit eerder geziene veranderingen aan een van de meest populaire kenmerken van de game: de aftrapstand.

Meng deze stand met tal van nieuwe spelstanden, zoals de overlevingsstand, waarin je een veldspeler verliest als je een doelpunt scoort, of de basketbalstand, waarin schoten van buiten het strafschopgebied als dubbel tellen. Er is zelfs een spelstand waarin alleen kopballen en volleys tellen!

CI_NSwitch_EASportsFifa19_KDB_WM.jpg

Willekeurige teams, de winnaar blijft staan, best of five, geen overtredingen of buitenspel… de nieuwe aftrapstand is geschikt voor alle speelstijlen en niveaus, dus iedereen kan van de game genieten en een ware kampioen worden. Er is ook een uitgebreid systeem dat je statistieken bijhoudt. Daarmee kun je zien wie er echt de beste FIFA-speler van je vriendengroep is.

2. De meest prestigieuze clubcompetitie ter wereld komt naar FIFA 19

De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen allemaal tot leven in FIFA 19, met officiële wedstrijdelementen, tenues, wedstrijdballen en de iconische bekers.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_DYBALAMENU_WM.jpg

Van live contentupdates in FIFA 19 Ultimate Team™, tot de authentieke carrièrestand en een gloednieuwe, aparte UEFA Champions League-stand... je kunt de grootste voetbalcompetities ter wereld altijd en overal beleven met FIFA 19.

3. Speel online vriendschappelijke wedstrijden tegen je vrienden

Krijg je geen team op de been voor een lokale multiplayersessie? Geen zorgen. Speel online**, nodig iedereen op je vriendenlijst uit en laat je voeten spreken in een seizoen van vijf wedstrijden in de spelstanden FIFA en FIFA Ultimate Team.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_RONALDO_WM.jpg

4. Geniet van de verbeterde graphics en de authentieke presentatie

FIFA 19 op de Nintendo Switch bevat verbeterde HDR-belichting en schaduwen. Ook wordt het veld tijdens een wedstrijd slechter, omdat de spelers rennen, springen en slidings maken.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_THStadium.jpg

Daarnaast zorgen de verfijnde stadiondetails en officiële wedstrijdelementen in de grootste competities ter wereld, zoals de UEFA Champions League, Premier League, Bundesliga en La Liga, voor een ongekende voetbalervaring.

5. Perfectioneer je schoten

Je hebt in FIFA 19 nog meer opties tot je beschikking om de bal het doel in te rossen. Dankzij een verbeterd schotsysteem heb je nu de mogelijkheid om de bal beter te raken, gevaarlijke effectballen te schieten of de bal met finesse het net in te krijgen.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_WM.jpg

Daarnaast heb je met de Timed Finishing-mechaniek nog meer controle over het afmaken. Druk één keer om te schieten en druk nogmaals op het moment dat je de bal raakt. Met een perfecte timing is de kans groter dat je op doel schiet, maar bij een slechte timing is de kans op een mispeer natuurlijk groter.

FIFA 19 is een game voor echte kampioenen.

EA SPORTS™ FIFA 19 zal vanaf 28 september verkrijgbaar zijn in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Je kunt de game nu alvast bestellen in de Nintendo eShop.

*Opmerking: bij je aankoop wordt de volledige prijs direct in rekening gebracht. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum van 28 september 2018. Voorbestellen is alleen mogelijk voor ondersteunde games. Om downloadbare games van tevoren te bestellen in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig, en moet je de Nintendo eShop minimaal één keer hebben bezocht op het systeem waarop je wilt downloaden. Ga naar Service en info voor meer informatie. Voorbestellingen via de Nintendo-website worden verwerkt via de Nintendo eShop. Om automatisch te downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden. Je hebt een actieve internetverbinding nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online lidmaatschappen.