• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Presents-video's tonen nieuwe beelden van Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, DRAGON QUEST® XI S en meer!


  30-08-2019

  Op gamescom 2019 heeft Nintendo een serie gameplayvideo's onthuld waarin nieuwe beelden werden getoond van een reeks games die binnenkort naar de Nintendo Switch komen, waaronder Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, ASTRAL CHAIN™ en DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition. Check de video's hieronder om de games en enkele zeer bijzondere gasten te zien!

  Let op: de Nintendo Presents-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020

  Ontdek een veelvoud aan traditionele disciplines als boogschieten, klimsport en karate, plus de onthulling van klassieke sporten in 2D als eerbetoon aan de Olympische Spelen van Tokio 1964! De game wordt op 8 november uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar je kunt 'm nu al bestellen op onze website* of in de Nintendo eShop.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: ASTRAL CHAIN

  Tijdens zijn bezoek aan gamescom 2019 heeft Takahisa Taura van PlatinumGames, de director van ASTRAL CHAIN, een nieuw gebied, nieuwe vijanden en bergen synergetische actie laten zien! Je kunt de game nu kopen op onze website* of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: DRAGON QUEST XI® S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

  Naast dat er nieuwe gameplaybeelden werden onthuld, kwamen ook de producer van de game, Hokuto Okamoto, en de bedenker van de DRAGON QUEST®-serie, Yuji Hori, aan het woord! De game wordt op 27 september uitgebracht, maar je kunt nu al de demo downloaden op onze website* of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: The Legend of Zelda: Link’s Awakening

  In deze sessie krijgt Link het op het eiland Koholint zwaar te verduren. Zo moet hij zich weren tegen monsters, geheimen ontrafelen en komt hij zelfs oog in oog te staan met een gemene mini-eindbaas. Pre-order de game nu op onze website* of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch om € 6,00 terug te krijgen in gouden punten. Op 20 september gaat het avontuur beginnen!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: Luigi’s Mansion 3

  Kun jij je nog voor de geest halen hoe Luigi in dit eigenaardige hotel is beland? Check deze video om coöpcapriolen te zien en zelfs een akelige glimp op te vangen van een nieuwe verdieping in het griezelhotel. De game verschijnt op 31 oktober.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Nintendo Presents: The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

  Check deze video en ontdek de gigantische open wereld, gevechten en personages die je te wachten staan! Geralts epische avontuur komt op 15 oktober naar de Nintendo Switch en je kunt de game nu al bestellen op onze website* of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

  Al deze games en nog vele andere, inclusief de games die we in onze Indie World-presentatie hebben laten zien, worden binnenkort uitgebracht voor de Nintendo Switch. Bezoek onze gamescom 2019-hub voor meer informatie over alle games die op gamescom 2019 te zien waren en om de Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational te bekijken.

  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.