• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Leffen pakt de eerste plaats op DreamHack Winter 2019, het tweede evenement van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit!


  04-12-2019

  Leffen pakt de eerste plaats op DreamHack Winter 2019, het tweede evenement van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit!

  Hoewel de temperatuur buiten steeds verder daalt, stijgt de spanning van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit, want DreamHack Winter 2019 in Zweden bleek weer een weekend vol spectaculaire Super Smash Bros. Ultimate-actie te zijn! 158 deelnemers pakten de handschoen op, maar er kon er natuurlijk maar één worden gekroond tot kampioen van DreamHack Winter 2019! Laten we kijken hoe het toernooi verliep:

  SQ_SuperSmashBrosUltimateTournamentPortal_Top8_DreamhackWinter2019.jpg

  Leffen uit Zweden toonde zijn vaardigheden met zowel Pokémon Trainer als nieuwkomer Terry Bogard en versloeg de Nederlander Mr. R en zijn verschillende vechters in een bloedstollende finale. Als je al het spektakel van DreamHack Winter 2019 nog eens wilt terugzien, kun je de top 8 wedstrijden hier bekijken.

  Gaan we Leffen en zijn Pokémon Trainer nog tegenkomen in de rest van het Circuit? Wie bewijzen nog meer over stalen zenuwen en excellente skills te beschikken? Houd het Super Smash Bros. Ultimate Circuit in de gaten! Het volgende evenement is Valhalla III, dat van 9 tot 13 januari plaatsvindt in Denemarken.

  Als je staat te springen om je toernooidebuut te maken, of als je evenementen als DreamHack Winter 2019 wilt blijven bijwonen, kun je terecht op het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal voor het laatste nieuws over toernooien in heel Europa.