POKÉMON SWORD & POKÉMON SHIELD #SURPRISETRADE WEDSTRIJD


03-12-2019

Weet je nog wanneer je jouw eerste stappen in de wereld van de Pokémon-games zette? Met de feestdagen voor de deur zullen er ongetwijfeld een hoop nieuwe Trainers voor het eerst kennismaken met de magische wereld van Pokémon en Galar, de nieuwe regio van Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Dit jaar kun jij ervoor zorgen dat deze ervaring nóg specialer wordt voor nieuwe Trainers en maak je ook nog eens kans om een exclusief Pokémon Sword en Pokémon Shield-notitieboek te winnen, gesigneerd door meneer Masuda! Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder!

WAT MOET JE DOEN?

Het doel is om zo veel mogelijk nieuwe Trainers blij te maken met een zeldzame Pokémon. Tot en met maandag 9 december heb je de tijd om een zeldzame Pokémon via de Surprise Trade-functie aan te bieden. Lees hieronder hoe je dat precies moet doen.

STAP 1: VANG OF BROED EEN ZELDZAME POKÉMON

Dit kan bijvoorbeeld een Pokémon zijn die alleen in jouw versie van de game te vangen is, zoals een Galarian Ponyta in Pokémon Shield of een Sirfetch’d in Pokémon Sword, of een van de Pokémon waarmee je jouw avontuur bent begonnen.

pokeomonsurprisetrade_screenshot_1.jpg

STAP 2: OPEN HET Y-COMM-MENU EN MAAK VERBINDING MET HET INTERNET

Druk op de Y-knop terwijl je de game aan hebt staan. Het Y-COMM-menu zal vanzelf worden geopend. Druk nu op de plusknop van je rechter-Joy-Con om verbinding te maken met het internet.

STAP 3: KIES ‘SURPRISE TRADE’

Kies de tweede optie van het Y-COMM-menu, SURPRISE TRADE.

pokeomonsurprisetrade_screenshot_2.jpg

STAP 4: KIES EEN ZELDZAME POKÉMON OM TE RUILEN

Navigeer naar een zeldzame Pokémon die je wilt ruilen en druk op SELECT. De game zal nu om bevestiging vragen. Wanneer je op START drukt, zal jouw Pokémon automatisch ter ruil worden aangeboden.

pokeomonsurprisetrade_screenshot_3.jpg

STAP 5: HERHAAL DIT PROCES ZO VAAK ALS JE KUNT!

Hoe meer mensen hun zeldzame Pokémon aanbieden, hoe hoger de kans dat een nieuwe speler die gebruikmaakt van de Surprise Trade-functie een zeldzame Pokémon krijgt!

STAP 6: LEG HET PROCES VAST MET DE OPNAMEKNOP VAN DE NINTENDO SWITCH EN DEEL DIT OP SOCIAL MEDIA MET DE HASHTAG #SURPRISETRADE

Met de opnameknop op de linker-Joy-Con van je Nintendo Switch kun je screenshots en korte video’s maken. Leg het bovenstaande proces vast en deel jouw inzending via social media met de hashtag #SURPRISETRADE. Let op, hiervoor moet je een social-media-account koppelen aan je Nintendo Switch-profiel.

Klik hier voor de voorwaarden van deze wedstrijd. (PDF, 109 kB)

Gefeliciteerd! Je hebt misschien een kersverse Pokémon Trainer heel blij gemaakt en daarom maak je kans om een exclusief, gesigneerd notitieblok te winnen!

WELKE POKÉMON KAN IK TER RUIL AANBIEDEN?

Exclusief voor Pokémon Sword:

Farfetch’d, Sirfetch’d, Seedot, Nuzleaf, Shiftry, Mawile, Solrock, Darumaka, Darmanitan, Scraggy, Scrafty, Gothita, Gothorita, Gothitelle, Rufflet, Braviary, Deino, Zweilous, Hydreigon, Swirlix, Slurpuff, Passimian, Turtonator, Jangmo-o, Hakamo-o, Kommo-o, Flapple, Stonjourner, Zacian.

Exclusief voor Pokémon Shield:

Ponyta, Rapidash, Corsola, Larvitar, Pupitar, Tyranitar, Lotad, Lombre, Ludicolo, Sableye, Lunatone, Croagunk, Toxicroak, Solosis, Duosion, Reuniclus, Vullaby, Mandibuzz, Spritzee, Aromatisse, Goomy, Sliggoo, Goodra, Oranguru, Drampa, Appletun, Cursola, Eiscue, Zamazenta.

De starter Pokémon :

Grookey, Sobble, Scorbunny.