In de nieuwste Nintendo Direct werden Super Mario Maker 2, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, ASTRAL CHAIN™ en TETRIS® 99 aangekondigd voor de Nintendo Switch!


14-02-2019

Abonneer je op op
YouTube

De nieuwste Nintendo Direct-presentatie zat boordevol nieuwe aankondigingen, waaronder Super Mario Maker 2, ASTRAL CHAIN van PlatinumGames, DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age en een stijlvolle heruitgave van The Legend of Zelda: Link’s Awakening! Al deze fantastische games komen dit jaar naar de Nintendo Switch!

Daarnaast was er als verrassing de release van TETRIS® 99, een online battle royale met 99 spelers. De game is nu gratis te downloaden* en is als exclusieve aanbieding speelbaar voor leden van Nintendo Switch Online. Ook Fire Emblem-fans konden hun geluk niet op, want er was ontzettend veel nieuwe informatie over Fire Emblem: Three Houses. Die game wordt, net als de Limited Edition van Fire Emblem: Three Houses**, op 26 juli uitgebracht.

CI_NSwitch_FireEmblemThreeHouses_LimitedEdition_nlNL.jpg

Als kers op de taart waren er nog meer aankondigingen voor de Nintendo Switch, zoals MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, DRAGON QUEST BUILDERS 2, BOXBOY! + BOXGIRL!, DELTARUNE, Hellblade: Senua’s Sacrifice en nog vele andere!

Er zijn nu gratis demo's beschikbaar!*

Kun je niet wachten totdat deze games worden uitgebracht? Je kunt nu gratis demo's van Yoshi’s Crafted World en DAEMON X MACHINA downloaden in de Nintendo eShop of via onze website!***

Download de gratis demo van Yoshi's Crafted World hier!

Download de gratis DAEMON X MACHINA: Prototype Missions-demo hier!

Bekijk de video hierboven om alle aankondigingen te zien, waaronder updates over downloadbare content voor Super Smash Bros. Ultimate en Captain Toad: Treasure Tracker.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nintendo door ons te volgen op Twitter, YouTube of Instagram. Je kunt ook lid worden van onze Facebook-community van de Nintendo Switch!

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

**In de winkel kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.