Smash Ball Team Cup Championship - Netherlands


19-02-2019

Abonneer je op op
YouTube

De winnaars zijn bekend! Team Triple SSS heeft in een nagelbijtende finale van Team Brabant gewonnen in de finales van de Nederlandse Kwalificaties voor de European Smash Ball Team Cup! Zij mogen zich officieel Nederlands Kampioen Super Smash Bros. Ultimate noemen en voor Nederland strijden op het Europees Kampioenschap!

Alle Super Smash Bros. Ultimate spelers, opgelet! Denk je dat jij samen met twee vrienden de beste Smash-squad van Nederland bent? Bewijs het tijdens de Nederlandse kwalificaties van de European Smash Ball Team Cup 2019!

Om te bepalen wie zich de eerste nationale Super Smash Bros. Ultimate-kampioenen mogen noemen, strijden teams van drie spelers tegen elkaar in best-uit-drie stock-matches zonder voorwerpen – met uitzondering van de krachtige Smash Ball, die op elk moment kan verschijnen. Gebruik deze Smash Ball om de genadeklap uit te delen, of het tij vanuit een benarde situatie alsnog te keren en te zegevieren. Er wordt gestreden in de spelvarianten 3v3 Multismash, 2v2 Smash en 1vs1 Smash.

Om het beste Nederlandse Smash-spelende drietal te vinden organiseren we vier kwalificatiedagen, waarbij per dag acht teams tegen elkaar zullen strijden.

Win je de kwalificatie?

Dan win je niet alleen een Nintendo Switch-game naar keuze, maar plaats je je uiteraard ook voor de finalerondes van het Nederlands kampioenschap, die op zondag 24 maart tijdens Heroes Dutch Comic Con worden gehouden. De winnaar van de grote finale mag zich Nederlands kampioen noemen en plaatst zich voor de European Smash Ball Team Cup.

Hieronder vind je de datums en locaties van de kwalificatierondes:

Evenement Datum Locatie Inschrijven
LunarLocal #3 in Delft vrijdag 22 februari Sandinoweg 149, 2622 DW Delft Inschrijving gesloten
eSports Game Arena in Alphen aan den Rijn zondag 3 maart Esports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ Alphen aan den Rijn
Inschrijving gesloten
Heroes Dutch Comic Con
Inschrijven via deze link
zaterdag 23 maart Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15
3521 AM Utrecht
Inschrijven via deze link
Heroes Dutch Comic Con
Inschrijven via deze link
zondag 24 maart Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15
3521 AM Utrecht
Inschrijven via deze link

Let op: ben je jonger dan 16 jaar en wil je meedoen met het toernooi? Vergeet dan niet het volgende toestemmingsformulier (PDF, 133 kB) uit te printen en getekend mee te nemen naar de kwalificatie.

Klik hier (PDF, 202 kB) voor alle info en wedstrijdvoorwaarden.

Kom meer te weten op de officiële website van Super Smash Bros. Ultimate of onze facebook-pagina van Smash Bros.! Je kunt ook updates krijgen door @NintendoNL op Twitter te volgen.