• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Introductie van de nieuwe Splatoon 2-toernooiwebsite!


  08-01-2019

  H2x1_NSwitch_Splatoon2.jpg

  Inklings en Octolings, opgelet! Of je pas net je eerste inktklodders afvuurt in de wereld van Splatoon 2 voor de Nintendo Switch, of een doorgewinterde kliederkoning bent, deze kakelverse Splatoon 2-toernooiwebsite vind je vast te gek!

  Met deze nieuwe onlinecommunity kun je eenvoudig je eigen teams samenstellen, nieuwe teamleden rekruteren en deelnemen aan allerlei toernooien!* Kun je geen team op de been krijgen? Meld je aan, ga naar de sectie "Vind een team" en je zult aan andere solokliederaars worden gekoppeld.

  Waar wacht je nog op? Ga naar het slagveld en klieder erop los!

  Je kunt ook de Splatoon-community op Facebook in de gaten houden om volledig op de hoogte te blijven, of ons op Twitter volgen @NintendoNL.

  Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

  *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online lidmaatschappen.