Duik vol in de actie van MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order met Nintendo Treehouse: Live


03-07-2019

Duik vol in de actie van MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order met Nintendo Treehouse: Live

De jacht op de Infinity Stones is losgebarsten in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, dat vanaf 19 juli verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch!

Op de E3 2019 dook het team van Nintendo Treehouse: Live vol in de nonstop-multiplayerstand* voor vier spelers. Ze lieten onder meer diverse speelbare Marvel-personages, gameplay en mogelijkheden zien, terwijl ook verschillende ideeën en beslissingen met betrekking tot de ontwikkeling van de game werden besproken.

Abonneer je op op
YouTube

Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

Het Treehouse-team pakte flink uit wat personages betreft, want er waren behoorlijk wat helden en antihelden uit alle hoeken van het Marvel-universum te zien. Elk personage beschikt over zijn of haar eigen vaardigheden. Al een idee hoe jij en je vrienden Thanos en zijn meedogenloze handlangers te lijf gaan? (O, en voor alle superschurken: jullie kunnen Deadpool beter met rust laten als hij taco's aan het maken is!)

Abonneer je op op
YouTube

De game draait niet alleen om keiharde actie, maar ook om diepgaande RPG-elementen. Om je vijanden mores te leren moet je op strategische wijze een droomteam samenstellen en elke held van de juiste krachtinjecties voorzien. Speel nieuwe vaardigheden vrij, gebruik ISO-8 en vorm teams met de juiste personages om nog sterker te worden.

Het Treehouse-team werd ook aan enkele Infinity Trials onderworpen. Dat zijn unieke en uitdagende opdrachten waarmee je je team sterker kunt maken en voorwerpen, outfits en meer helden kunt vrijspelen!

Ga voor meer informatie naar de spelpagina van MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order en volg Nintendo op Facebook en Twitter om volledig op de hoogte te blijven!

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order is vanaf 19 juli in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar en is exclusief voor de Nintendo Switch.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.