• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Wekelijks downloadnieuws


  18-07-2019

  In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via deze website.* Kijk hieronder wat er deze week is toegevoegd in de Nintendo eShop, ga naar de spelpagina's om te zien hoe je de diverse games kunt kopen of lees meer over de downloadbare games voor je Nintendo-systemen.

  SQ_NintendoeShopSale_SummerSale_nlNL.jpg

  Nintendo eShop-zomeractie

  Het is hartje zomer en om dat te vieren zijn er tot en met 25 juli meer dan 140 Nintendo Switch-games in de aanbieding tijdens onze zomeraanbiedingen!

  Aanbiedingen bekijken


  Nintendo Switch-downloadsoftware

  Speciale aanbiedingen

  Bekijk alle Nintendo 3DS- en Wii U-games die deze week in de aanbieding zijn:

  ASH (Nintendo 3DS)

  Castle Conqueror EX (Nintendo 3DS)

  Demon King Box (Nintendo 3DS)

  European Conqueror 3D (Nintendo 3DS)

  Job the Leprechaun (Wii U)

  Koi DX (Wii U)

  Lionel City Builder 3D: Rise of the Rails (Nintendo 3DS)

  Mr. Pumpkin Adventure (Wii U)

  Pinball Breakout 2 (Nintendo 3DS)

  RTO 3 (Nintendo 3DS)

  Smash Bowling 3D (Nintendo 3DS)

  Thorium Wars: Attack of the Skyfighter (Nintendo 3DS)

  Toy Defense (Nintendo 3DS)

  Triple Breakout (New Nintendo 3DS)

  Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS

  Ga naar de pagina Nieuwe thema's om de nieuwste thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS te zien. Je kunt de thema's voor het HOME-menu ook downloaden in de themawinkel op je systeem. We voegen regelmatig nieuwe thema's toe.

  Nintendo-account

  Heb je nog geen Nintendo-account? Ga naar https://accounts.nintendo.com om er gratis een aan te maken. Met een Nintendo-account kun je ook gebruikmaken van het puntenprogramma My Nintendo en kun je punten verdienen wanneer je bijvoorbeeld games koopt in de Nintendo eShop, apps van Nintendo gebruikt op je smartphone of tablet, of jezelf aanmeldt voor Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

  Bekijk een hieronder paar van de beste downloadbare games van de laatste maanden in onze afspeellijst met hoogtepunten!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Ga naar de Nintendo eShop of bekijk de spelpagina's voor de meest actuele prijsinformatie.

  Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch heb je een Nintendo-account nodig. Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U heb je een Nintendo Network ID nodig. Hierop zijn onze voorwaarden van toepassing.

  *Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.