Ontvang € 35 Nintendo eShop-tegoed met een speciale Nintendo Switch-bundel!


24-06-2019

H2x1_NSwitch_NintendoeShopCreditBundle_nlNL.jpg

Bundel: Nintendo Switch + € 35 Nintendo eShop-tegoed

Voor een beperkte tijd is er een speciale Nintendo Switch-bundel te koop.* Deze bevat een downloadcode die je kunt inwisselen voor € 35 Nintendo eShop-tegoed! Ga in de winkel op zoek naar Nintendo Switch-bundels (neonblauw / neonrood en grijs) met specifiek gemarkeerde verpakkingen en profiteer van deze speciale aanbieding voordat het te laat is, want op = op!

Waar kan ik die € 35 aan uitgeven?

Games: je kunt je tegoed uitgeven aan meer dan 2000 Nintendo Switch-games die te downloaden zijn in de Nintendo eShop**, zoals New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Kart 8 Deluxe en Super Smash Bros. Ultimate!

DLC: je kunt nog meer actie en avonturen beleven met downloadbare content, zoals de uitbreidingspas van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en de Fighters Pass van Super Smash Bros. Ultimate.

Je kunt Nintendo eShop-tegoed zelfs gebruiken om in-game valuta te kopen, zoals V-Bucks in Fortnite!

Alle Nintendo Switch-DLC bekijken

SQ_NSwitch_NintendoSwitchOnline_A.jpg

Nintendo Switch Online: met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen met vrienden en spelers van over de hele wereld***, heb je toegang tot een groeiende collectie NES-games, kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen zoals TETRIS® 99, en meer!

Je kunt je € 35 Nintendo eShop-tegoed gebruiken om een individueel lidmaatschap van 12 maanden te kopen en het resterende tegoed gebruiken om een game als Mario Kart 8 Deluxe aan te schaffen en online te racen!

SQ_NSO_GameVouchers_nlNL.jpg

Nintendo Switch-gamevouchers: met het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma kun je twee games goedkoper krijgen! Leden van Nintendo Switch Online kunnen een set van twee vouchers kopen voor € 99 en kunnen elke voucher vervolgens inwisselen voor een downloadversie van een van de games uit de programmacatalogus. Op die manier kun je dus twee games voor een lagere prijs kopen!

Je kunt je € 35 Nintendo eShop-tegoed gebruiken om een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden te kopen en het resterende tegoed gebruiken bij de aankoop van de gamevouchers.

Handige links

Zo kun je rechtstreeks software in de Nintendo eShop kopen op de officiële website van Nintendo

Betalingsmogelijkheden bij het direct kopen in de Nintendo eShop op de officiële website van Nintendo

*In de winkel kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.