Met DLC gaat er een wereld voor je open!


14-03-2019

H2x1_NintendoeShop_ExpandYourGameSale_nlNL.jpg

Ontdek nieuwe verhalen, uitdagingen, personages en meer!

Met downloadbare content (DLC) valt er nog veel meer te ontdekken in je favoriete games! Je kunt bijvoorbeeld nieuwe verhalen beleven, met extra personages spelen of nieuwe levels verkennen. Kortom, met DLC gaat er een wereld voor je open in je favoriete Nintendo Switch-games! Check de lijst hieronder om te zien wat je allemaal kunt downloaden in de Nintendo eShop of via onze website.*

SQ_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_DLC_nlNL.jpg

Uitbreidingspas van The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Je kunt je onvergetelijke avontuur uitbreiden met de uitbreidingspas van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De uitbreidingspas geeft je toegang tot twee DLC-pakketten – DLC-pakket 1: De Meesterproeven en DLC-pakket 2: De ballade der Uitverkorenen. Je kunt nieuwe verhaalcontent beleven, meer tempels ontdekken, meer dungeons verkennen, exclusieve voorwerpen vinden en loodzware uitdagingen aangaan.

Laat zien wat je in huis hebt

SQ_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_FightersPass_enGB.jpg

Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass

Met de Fighters Pass krijg je toegang tot vijf nieuwe sets downloadbare content zodra ze worden uitgebracht. Bovendien is de Fighters Pass goedkoper dan dat je elke set los koopt. Elke set bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en een aantal nieuwe muzieknummers! Challenger Pack 1, waar onder andere Joker uit Persona 5 in zit, komt al in april!

Breid je selectie vechters uit

SQ_SuperSmashDirect_01-11-2018_Homepage_PreorderBonus.jpg

Super Smash Bros. Ultimate: Piranha Plant

Piranha Plant mengt zich als DLC in de strijd en hapt erop los in Super Smash Bros. Ultimate. Deze bijtgrage plant laat zijn tegenstanders dankzij zijn vlijmscherpe tanden en zijn vermogen om Petey Piranha op te roepen groen en geel zien!

Hap, hap!

SQ_NSwitch_CaptainToadTreasureTrackerSpecialEpisode_nlNL.jpg

Captain Toad: Treasure Tracker – Speciaal boek

Captain Toad: Treasure Tracker – Speciaal boek bevat achttien nieuwe uitdagingen, waaronder vijf nieuwe levels en nieuwe glimmende kronen om te vinden! Je kunt Speciaal boek zelfs met een vriend spelen in de stand voor twee spelers!

Klaar voor nog meer avonturen?

SQ_NSwitch_Splatoon2_OctoExpansion.jpg

Splatoon 2: Octo Expansion

Ontdek Splatoon 2: Octo Expansion, een omvangrijke nieuwe singleplayerstand voor Splatoon 2! Je speelt als het nieuwe personage agent 8, die eruitziet als een Octoling! Klieder je een weg door 80 grimmige testfaciliteiten in een enorme ondergrondse wereld. Als het je lukt om uit deze bizarre dieptes te ontsnappen, kun je in multiplayergevechten als Octoling spelen!

Meer info

SQ_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.jpg

Uitbreidingspas van Xenoblade Chronicles 2

Met de uitbreidingspas van Xenoblade Chronicles 2 kun je meer ontdekken over de wereld Alrest! Duik in de geschiedenis van Jin en beleef de val van Torna in een nieuwe verhaalstand, neem nieuwe quests aan en krijg toegang tot de Challenge Battle Mode. Als je je vaardigheden op de proef wilt stellen, kun je de moeilijkheidsgraad opkrikken.

Ga een nieuwe uitdaging aan

SQ_NSwitch_MarioAndRabbidsKingdomBattle_EU.jpg

Uitbreidingspas van Mario + Rabbids® Kingdom Battle

Zet je reis in het dolle Paddenstoelenrijk voort met de uitbreidingspas van Mario + Rabbids® Kingdom Battle. De uitbreidingspas geeft je toegang tot acht exclusieve steampunk-wapens, nieuwe solo-uitdagingen en coöplevels. Er is zelfs nieuwe verhaalcontent: Donkey Kong Adventure! In dit nieuwe verhaal speelt Mario's vriendelijke vijand Donkey Kong de hoofdrol en debuteert de nieuwe Rabbid-held Rabbid Cranky!

Meer info

Het kan natuurlijk zo zijn dat je DLC wilt kopen van een game die je niet hebt. Gelukkig zijn er voor bepaalde games bundels verkrijgbaar! Als je zo'n bundel koopt, kun je zowel de hoofdgame als de DLC downloaden. Op de spelpagina's kun je meer informatie vinden.

DLC in de aanbieding!

Tot 28 maart 23:59 uur kun je DLC voor de volgende games met korting kopen!

H2x1_NSwitchDS_SonicMania.jpg

Sonic Mania – 30% korting!

Verkrijgbare DLC bekijken

H2x1_NSwitch_ValkyriaChronicles4.jpg

Valkyria Chronicles 4 – 50% korting!

Verkrijgbare DLC bekijken

H2x1_NSwitch_Grip.jpg

GRIP – 30% korting!

Verkrijgbare DLC bekijken

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.