• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee aan het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship 2019 - 2020!


    30-01-2020

    De kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship komen in februari naar Arnhem, Eindhoven, Delft en Rotterdam!

    Een oproep aan alle Smash-spelers van Nederland! Denk jij dat jij en je vrienden het beste Super Smash. Bros Ultimate-team van Nederland vormen? Bewijs het en ‘show your moves’ tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship!

    In samenwerking met de Nederlandse Smash-community organiseren we in totaal acht kwalificatierondes voor het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Dutch Championship 2019 - 2020. Win jij een kwalificatieronde? Dan winnen jij en je teamgenoten niet alleen een Nintendo Switch-game naar keuze, maar mag je ook meedoen met het eindtoernooi dat begin 2020 gehouden wordt. De kwalificaties worden georganiseerd bij verschillende bestaande Smash-toernooien die in heel het land plaatsvinden, dus houd onze website in de gaten en ontdek of er bij jou in de buurt ook een tof toernooi georganiseerd wordt!

    Nieuwe kwalificatierondes - februari 2020:

    Na een succesvolle derde kwalificatieronde in Groningen gaan we in februari los met de kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship! Teams van drie spelers kunnen op locaties in heel Nederland hun krachten meten in Super Smash Bros. Ultimate. De kwalificatierondes worden georganiseerd worden in samenwerking met de Nederlandse Smash-community. De eerstvolgende evenementen waar kwalificaties gehouden worden zijn:

    - Tax Deluxe: 1 – Eindhoven

    - DSEA – Delft

    - The Ultimate Performance – Rotterdam [niet meer mogelijk om in te schrijven]

    - Esports Game Arena: Fight Night 61 – Alphen aan den Rijn

    Over het Super Smash Bros Ultimate European Team Cup – Dutch Championship

    Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship is een uniek toernooi waar je samen met je vrienden in verschillende spelstanden je skills moet tonen. Er wordt in één-tegen-één, twee-tegen-twee en Multismash gespeeld, dus het is ook belangrijk goed samen te kunnen werken. Voorwerpen zijn niet van de partij op dit toernooi, dus het komt aan op pure skills.

    De voorwaarden kun je pdf icon hier (PDF, 168 kB) bekijken.