• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Er zijn toffe nieuwe functies gearriveerd met de nieuwste systeemupdate voor de Nintendo Switch!


  01-12-2020

  Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite-bezitters kunnen dankzij een nieuwe systeemupdate* nu gebruikmaken van een hoop nieuwe functies. Lees verder en ontdek wat er allemaal is toegevoegd!

  Eenvoudig toegang tot info over Nintendo Switch Online

  Het HOME-menu is voorzien van een nieuw 'Nintendo Switch Online'-pictogram! In deze nieuwe applicatie kun je direct bij alle functies van Nintendo Switch Online. Bovendien vind je daar de nieuwste info over je lidmaatschap. Je kunt bepaalde software zelfs direct opstarten vanuit dit menu als je de software al op je spelsysteem hebt geïnstalleerd.

  Meer over Nintendo Switch Online

  Download opgeslagen gegevens automatisch op een ander spelsysteem

  Als je games graag op meer dan één spelsysteem speelt, kun je de functie voor automatische downloads nu inschakelen op meerdere spelsystemen als onderdeel van de opslagcloud.** Dat betekent dat je opgeslagen gegevens automatisch naar je andere spelsysteem worden gedownload, zodat je op het tweede spelsysteem direct verder kunt met waar je op het eerste spelsysteem was gebleven.

  Meer over het inschakelen van het automatisch downloaden

  Stuur screenshots en video's direct naar je smartapparaat of pc

  Je kunt screenshots en video's van je favoriete gamemomenten nu draadloos naar je smartapparaat sturen via je Nintendo Switch-systeem. Ook kun je je Nintendo Switch-systeem met een USB-kabel aansluiten op een pc of laptop om je screenshots en video's daarnaartoe te kopiëren.

  Meer info over het sturen van screenshots en video's naar smartapparaten

  Meer info over het overzetten van screenshots en video's naar een pc

  Geef prioriteit aan je downloads

  Als je meerdere games, demo's, downloadbare content of software-updates tegelijkertijd downloadt, kun je nu kiezen welke software je als eerste wilt downloaden. Dat kan handig zijn als je een game hebt die je zo snel mogelijk wilt spelen terwijl er ook andere downloads in de wachtrij staan.

  Laat je favoriete Super Mario-games zien met nieuwe gebruikerspictogrammen!

  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnlineUpdate_NewIcons_nlNL.jpg

  Ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. zijn er nu diverse gebruikerspictogrammen in Mario-stijl beschikbaar.

  En dat is nog niet alles! Je hebt nu namelijk ook de mogelijkheid om je knoppeninstellingen een naam te geven en je kunt zien welke games populair zijn bij je vrienden in de sectie 'Populair bij vrienden' op je gebruikerspagina.

  De nieuwste Nintendo Switch-systeemupdate, die alle hierboven genoemde functies bevat, is nu beschikbaar om te downloaden! Als je niet precies weet hoe je je Nintendo Switch-systeem moet updaten, ga dan naar onze klantenservicepagina voor stapsgewijze instructies.

  *Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is in het systeemgeheugen van je Nintendo Switch, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga naar Service en info voor meer informatie over compatibele microSD-kaarten.

  **Hiervoor heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.