Wekelijks downloadnieuws


16-01-2020

In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via deze website.* Kijk hieronder wat er deze week is toegevoegd in de Nintendo eShop, ga naar de spelpagina's om te zien hoe je de diverse games kunt kopen of lees meer over de downloadbare games voor je Nintendo-systemen.

Downloadbare versies van verpakte software

Downloadbare content Nintendo Switch

Wii U-downloadsoftware

Nintendo 3DS-downloadsoftware

Nintendo Switch-demo's

Speciale aanbiedingen

Bekijk alle Nintendo 3DS- en Wii U-games die deze week in de aanbieding zijn:

Aqua TV (Wii U)

Ascent of Kings (New Nintendo 3DS)

Azure Snake (Nintendo 3DS)

Azure Snake (Wii U)

Battleminer (Nintendo 3DS)

Battleminerz (Nintendo 3DS)

Block Zombies! (Wii U)

Dying Is Dangerous (Wii U)

Fatal Fracture (Nintendo 3DS)

Gunman Clive (Nintendo 3DS)

Gunman Clive 2 (Nintendo 3DS)

Gunman Clive HD Collection (Wii U)

Horror Stories (Nintendo 3DS)

Horror Stories (Wii U)

Ice Station Z (Nintendo 3DS)

Insect Planet TD (Nintendo 3DS)

Job the Leprechaun (Wii U)

Jotun: Valhalla Edition (Wii U)

Kung Fu FIGHT! (Nintendo 3DS)

Petite Zombies (Nintendo 3DS)

Power Disc Slam (Nintendo 3DS)

Rainbow Snake (Nintendo 3DS)

Rainbow Snake (Wii U)

Real Heroes: Firefighter 3D (Nintendo 3DS)

Regina & Mac (Wii U)

REPTILIAN REBELLION (Wii U)

The Magic Hammer (Nintendo 3DS)

Toy Stunt Bike (Nintendo 3DS)

Urban Trial Freestyle 2 (Nintendo 3DS)

URBAN TRIAL FREESTYLE™ (Nintendo 3DS)

Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS

Ga naar de pagina Nieuwe thema's om de nieuwste thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS te zien. Je kunt de thema's voor het HOME-menu ook downloaden in de themawinkel op je systeem. We voegen regelmatig nieuwe thema's toe.

Nintendo-account

Heb je nog geen Nintendo-account? Ga naar https://accounts.nintendo.com om er gratis een aan te maken. Met een Nintendo-account kun je ook gebruikmaken van het puntenprogramma My Nintendo en kun je punten verdienen wanneer je bijvoorbeeld games koopt in de Nintendo eShop, apps van Nintendo gebruikt op je smartphone of tablet, of jezelf aanmeldt voor Nintendo-diensten zoals de Nintendo eShop.

Bekijk een hieronder paar van de beste downloadbare games van de laatste maanden in onze afspeellijst met hoogtepunten!

Abonneer je op op
YouTube

Ga naar de Nintendo eShop of bekijk de spelpagina's voor de meest actuele prijsinformatie.

Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch heb je een Nintendo-account nodig. Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U heb je een Nintendo Network ID nodig. Hierop zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.