• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga voor digitaal met de Nintendo eShop op de Nintendo Switch!


    15-07-2020

    Ga voor digitaal met de Nintendo eShop op de Nintendo Switch!

    Waarom voor digitaal gaan?

    Abonneer je op op
    YouTube

    Met de Nintendo eShop op de Nintendo Switch is het heel eenvoudig om je games in downloadversie, demo's en andere downloadbare content bij te houden en allerlei nieuws te ontdekken.

    Met een digitale collectie is het niet meer nodig om gamecards mee te nemen en ze continu te wisselen als je een andere game wilt spelen. Je kunt je gekochte software zelfs archiveren in de Nintendo eShop en deze later opnieuw downloaden wanneer je maar wilt!

    Koop de games die je wilt, wanneer je maar wilt!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Op zoek naar een nieuwe game om te kopen of demo om te downloaden? Dankzij de gebruiksvriendelijke interface in de Nintendo eShop is het heel eenvoudig om software te vinden en te downloaden!

    Zodra je een game op je spelsysteem hebt gedownload, heb je deze altijd bij je op je Nintendo Switch.

    Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.