LEGO® Super Mario’s avonturen beginnen op 1 augustus!


13-07-2020

Bestel nu de LEGO® Super Mario™-startset.

Sinds 1 augustus is het volledige LEGO® Super Mario™-assortiment verkrijgbaar. Bestel nu de LEGO® Super Mario™-startset op de officiële LEGO-website.

Abonneer je op op
YouTube

LEGO® Super Mario™, laat je de speelse wereld van Super Mario ervaren als nooit tevoren. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO wereld. Fans kunnen Mario's huis bouwen, op zoek gaan naar schatten die door Toad zijn verborgen en een Koopa Troopa in de Bewaakte vesting verslaan. En dat is natuurlijk niet alles! Verzamel muntjes zoals LEGO® Super Mario™ dat doet!

De startset is de sleutel tot het ontgrendelen van het hele spel, en is de enige set met de interactieve LEGO® Mario™ figuur. De LEGO® Mario™ figuur heeft LCD-schermen in zijn ogen, mond en buik om onmiddellijke reacties op beweging, kleur en actiestenen weer te geven.

Fans zullen LEGO® Mario™ nog leuker vinden met de gratis LEGO Super Mario-app gemaakt door The LEGO Group. De app houdt scores van de speler bij om continu bouwen-en herbouwen aan te moedigen. Ook bevat de app zoom- en draaifuncties die het omgaan met de bouwinstructies gemakkelijker maken, plus suggesties voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Het is bovendien een veilige plek waar kinderen hun ideeën kunnen delen met vrienden.

de LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) bouwset voor volwassenen

Met deze set kunnen volwassen fans hun eigen NES-console met LEGO stenen bouwen. De nieuwe set biedt een uit LEGO stenen gebouwd NES-model boordevol realistische details, inclusief bijhorende LEGO televisie in jaren tachtig stijl, zodat nostalgische gamers en LEGO fans hun favoriete Super Mario Bros.™ ervaringen uit de kindertijd kunnen herbeleven.

Klik hier voor meer info.

Abonneer je op op
YouTube

Ga voor meer info naar officiële website van LEGO.