Activeer nu de gratis proefperiode voor Nintendo Switch Online!


16-03-2020

H2x1_NSwitch_NintendoSwitchOnline_A.jpg

Haal meer uit je Nintendo Switch!

Wist je dat je de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice zeven dagen gratis kunt proberen?

Activeer nu de gratis proefperiode en speel samen of tegen vrienden die ver weg wonen of met/tegen rivalen van over de hele wereld in ondersteunde games!

Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!

Hoe kan ik de gratis proefperiode activeren?

Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.

Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.

Ga naar www.nintendo.nl/nintendoswitchonline voor meer informatie.