• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online


    13-10-2020

    Neem vandaag een gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online!

    Van 13 oktober t/m 2 november kun je op de My Nintendo-website voor 0 platina punten een code krijgen voor een gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online! Ook als je voorheen al een gratis proefperiode hebt geactiveerd, kun je van deze speciale aanbieding profiteren.

    Lees verder om te ontdekken waar je in oktober van kunt profiteren met je gratis proefperiode van Nintendo Switch Online.

    Super Mario Bros. 35

    Abonneer je op op
    YouTube

    Strijd online tegen spelers van over de hele wereld in Super Mario Bros. 35, dat exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden.

    Meer info

    Online-evenement TETRIS® 99 – Pokémon Sword en Pokémon Shield

    H2x1_NSwitchDS_Tetris99_GP17_nlNL.jpg

    Op 23 oktober wordt The Crown Tundra uitgebracht en tot het zover is, kun je deelnemen aan het terugkerende crossover-evenement Pokémon Sword en Pokémon Shield in TETRIS® 99. Het evenement wordt gehouden van 16 oktober t/m 20 oktober en je krijgt wederom de kans om een exclusief thema voor in de game te bemachtigen. In de toekomst volgen er meer evenementen!

    TSU_FIFTY.png

    Neem het online op tegen spelers van over de hele wereld in TETRIS® 99, dat exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden.

    Meer info

    Splatoon 2 – Splatoween Splatfest

    H2x1_Splatoon_Splatfest_Splatoween_NL.jpg

    Snoep of schrik?! Kom in de stemming voor Splatoween wanneer we dit spooktaculaire Splatfest van 30 oktober t/m 1 november weer tot leven wekken!

    Meer info

    Overwatch – Game op Proef

    H2x1_OverwatchFreeTrial_EN.jpg

    Speel Overwatch van 13 oktober t/m 20 oktober gratis tijdens het speciale Game op Proef-evenement, exclusief voor Nintendo Switch Online-leden.

    Meer info

    Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.