• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Het wordt weer griezelen op de Nintendo Switch tijdens Halloween


  27-10-2020

  Het wordt weer griezelen op de Nintendo Switch tijdens Halloween

  Het griezelseizoen bonkt weer op de deur, maar je hoeft je niet onder het bed te verstoppen! Pak je Nintendo Switch erbij tijdens Halloween en geniet met je vrienden en familie van een flinke lading vreselijk vermaak die een glimlach op je gezicht tovert en de rillingen langs je rug laat lopen!

  Doe mee aan griezelige festiviteiten in Animal Crossing: New Horizons

  Jack, de tsaar van Halloween, komt naar je eiland in Animal Crossing: New Horizons!

  De voorbereidingen voor de grote nacht zijn al in volle gang. Zo is er snoep te koop in Nooks hoek en bieden de zusjes Able allerlei griezelkostuums aan. Plant en oogst pompoenen en gebruik ze om er enge voorwerpen van te maken om de andere eilandbewoners eens flink de stuipen op het lijf te jagen.

  Op de dag van Halloween zelf kun je vanaf 17:00 uur tot middernacht terecht op het plein bij de servicebalie om Jack te ontmoeten en aan de festiviteiten deel te nemen. Kleed je om, nodig wat vrienden uit op je eiland en geniet samen van Halloween! Als je snoep deelt met de andere eilandbewoners, krijg je mogelijk enkele mooie verrassingen... muhahaha!

  Team Schrik tegen Team Snoep in Splatoon 2

  De Splatoween-stemming hangt in de lucht met de wederopstanding van dit spooktaculaire Splatfest in Splatoon 2!

  Wat kies jij: snoep of schrik? Kies in de game een kant en ga vervolgens online* de strijd aan van vrijdag 30 oktober om 3:00 uur tot zondag 1 november om 23:00 uur. Wie er ook moge winnen, dit Splatfest staat garant voor vreselijk veel plezier voor iedereen.

  Je kunt ook griezelige outfits ontvangen in de game!** Ga op je Nintendo Switch-systeem in het nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek (Splatoon 2) op zoek naar het artikel 'Gratis download! Geniet van Splatoween met deze griezelige in-game-uitrusting'. Vervolgens hoef je de game via de knop onderaan het artikel alleen maar op te starten om de kyonshi-muts, de duiveltjeshoorns, het hockeymasker en het voetbalvismasker te ontvangen.

  Neem het op tegen Dynamax Pokémon in Pokémon Sword en Pokémon Shield

  NSwitch_PokemonSwordShield_HalloweenNews_MaxRaidBattles_EN.jpg

  Max Raid Battles in Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn nu een stuk huiveringwekkender…

  Tot zondag 1 november om 2:00 uur komen Ghost-type Pokémon Gengar, Drifblim, Dusknoir, alsook Dark-type Pokémon Hydreigon, Grimmsnarl en Morpeko vaker voor in Max Raid Battles.

  Kies MYSTERY GIFT in het menu van de game en vervolgens GET THE WILD AREA NEWS om mee te doen.* Als je daarna een lichtstraal ziet vanuit een Pokémon-den, is dat de plek om naartoe te gaan voor een kans op een episch gevecht tegen een van deze griezelige Dynamax Pokémon!

  Strijd om de koning van de spooklevels te worden in Super Mario Bros. 35

  NSwitchDS_SuperMarioBros35_SpecialBattle_nlNL.jpg

  Het geld rolt tijdens Halloween met Super Mario Bros. 35, een waanzinnige game waarin je het online* opneemt tegen andere Mario's. De game is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden.

  Van vrijdag 30 oktober om 9:00 uur tot maandag 2 november om 8:59 kun je deelnemen aan een speciale Halloween-strijd in diverse listige spooklevels. De beloning? Je begint elke keer met 100 munten, bizar toch?

  Nu downloaden >

  Het is bibberen geblazen in Luigi's Mansion 3

  H2x1_NSwitch_LuigisMansion3.jpg

  Reis naar een spookhotel en beleef met angsthaas Luigi een griezelig – en glibberig – avontuur in Luigi's Mansion 3.

  Trotseer de eigenaardige etages van hotel De Eeuwige Rust in je eentje of laat een tweede speler met je meegaan op spokenjacht als de glibberige Gooigi. Je kunt zelfs online griezelen in de tumulttoren* of met z'n achten schrikbarend veel plezier beleven op één Nintendo Switch-systeem in Luigi tegen Gooigi!***

  De spokerij is nog niet voorbij

  Nog niet genoeg Halloween tot je genomen? Ook deze games staan tijdelijk bol van de enge, mysterieuze en griezelige evenementen (check de games voor meer informatie):

  Meer Halloween-traktaties

  Mocht je nog steeds niet uitgegriezeld zijn, kun je ook deze games eens checken in de Nintendo eShop:

  *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

  ** De Splatoween-uitrusting in de game is niet beschikbaar voor spelers die dezelfde uitrusting al tijdens het Splatoween-evenement van 2018 hebben ontvangen.

  ***Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.