Knutsel je eigen tuintje in Animal Crossing: New Horizons-stijl!


15-10-2020

Print de knutselvellen en laat je fantasie de vrije loop.

In Animal Crossing: New Horizons start je een nieuw leven op een prachtig eiland en ontdek je elke dag iets nieuws. Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat.

In deze knutselgids (PDF, 3381 kB) leer je hoe je een eigen tuintje kunt maken, helemaal in de stijl van een prachtig Animal Crossing: New Horizons eiland.

Download en print deze knutselvellen en gebruik ze om je tuintje nog mooier te maken: :

Knutselvel 1 (PDF, 3880 kB)

Knutselvel 2 (PDF, 1554 kB)

In de game Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch bepaal je zelf wat je doet. Vang vissen, verzamel materialen om de voorzieningen op het eiland uit te breiden of bouw huizen om nog meer bewoners aan te trekken. Zelfs het kleinste ding kan tot iets reusachtigs leiden. Misschien geeft dit je wel wat tips over hoe jouw knutselwerkje eruit komt te zien.

Wil je anderen ook inspireren om een mooi tuintje te maken? Maak dan een foto van je creatie, deel deze en gebruik daarbij de hastag: #AnimalCrossingNewHorizons.

We wensen je veel plezier bij het knutselen en tuinieren en zouden het leuk vinden als je je creatie deelt!

Hier vind je een paar voorbeelden: