• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Minecraft komt naar Super Smash Bros. Ultimate!


    05-10-2020

    Graven, smeden en smashen! - Steve en Alex worden op 14 oktober uitgebracht!

    Er is een nieuwe DLC-vechter op weg naar Super Smash Bros. Ultimate: Steve en Alex uit Minecraft!

    Steve en Alex maken deel uit van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2*, evenals Min Min uit ARMS en vier vechters die nog niet zijn aangekondigd.

    Kijk naar de onthullingstrailer hieronder om te zien wat ze te bieden hebben.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijdens een videopresentatie die als livestream werd uitgezonden, gaf Masahiro Sakurai, de director van Super Smash Bros. Ultimate, meer informatie over de nieuwe vechters uit Minecraft. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Steve en Alex grondstoffen verzamelen om diverse soorten gereedschap te maken en blokken op het slagveld aan te brengen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Challenger Pack 7: Steve & Alex wordt op 14 oktober uitgebracht als onderdeel van de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2 en als afzonderlijke set. Deze set omvat ook het level Minecraft-wereld, een route in de stand Klassiek, een DLC-spiritboard en zeven muzieknummers uit de Minecraft-serie.

    Fighters Pass Vol. 2 is nu verkrijgbaar en geeft je vanaf 30 juni toegang tot Challenger Pack 7: Steve en Alex. Ook kun je je alvast verheugen op vier andere Challenger Packs die nog moeten worden aangekondigd. Elk nieuw Challenger Pack bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en diverse muzieknummers. In de toekomst geven we meer informatie!*

    Bezoek de officiële spelpagina van Super Smash Bros. Ultimate of word lid van de Smash Bros.-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van Super Smash Bros. Je kunt ons ook op Twitter volgen via @NintendoNL.

    *De Challenger Packs van Fighters Pass Vol. 2 worden stapsgewijs uitgebracht voor 31 december 2021. Opmerking: de vechters in de Fighters Pass zijn niet inbegrepen in Fighters Pass Vol. 2, en de vechters in Fighters Pass Vol. 2 zijn niet inbegrepen in de Fighters Pass. De eerste Fighters Pass bevat Challenger Packs 1 - 5, en Fighters Pass Vol. 2 bevat Challenger Packs 6 - 11.