• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct nu!


    03-09-2020

    Abonneer je op op
    YouTube

    De Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct-presentatie zat boordevol nieuwe aankondigingen, waaronder de onthulling van Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart Live: Home Circuit en Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Nintendo Switch.

    Bekijk de presentatie hierboven om meer games en producten te ontdekken die voor het voorjaar van 2021 worden uitgebracht.

    H2x1_SuperMarioBros35thAnniversaryHub.jpg

    Het is dit jaar 35 jaar geleden dat het oorspronkelijke Super Mario Bros. in Japan werd uitgebracht. Deze mijlpaal willen we met jullie delen en dat gaan we op allerlei manieren doen! Voor deze speciale gelegenheid hebben we bijvoorbeeld een website ter ere van 35 jaar Super Mario Bros. in het leven geroepen!

    Ga nu naar de hub om je eigen, interactieve Mario-tijdlijn te bekijken of om meer informatie te ontdekken over speciale evenementen voor Super Mario Maker 2, Super Smash Bros. Ultimate en een Splatfest in Super Mario-stijl in Splatoon 2!

    Naar de website van 35 jaar Super Mario Bros.!

    Super Mario 3D All-Stars – tijdelijk verkrijgbaar vanaf 18 september!*

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ontdek drie van Mario's grootste 3D-avonturen met Super Mario 3D All-Stars voor de Nintendo Switch! Deze speciale bundel bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy, allemaal geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch met vernieuwde HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler met de epische soundtracks van de drie games!

    Pre-order nu!

    Mario Kart Live: Home Circuit – vanaf 16 oktober

    Abonneer je op op
    YouTube

    Verander je huis in een racebaan met Mario Kart Live: Home Circuit, een gloednieuwe Mario Kart-ervaring voor de Nintendo Switch!

    Meer info

    Game & Watch: Super Mario Bros. – vanaf 13 november!

    H2x1_GameAndWatch_SuperMarioBros.jpg

    Dit speciale Game & Watch-systeem, inclusief speelbare versies van Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels en Ball (Mario-versie), is later dit jaar in de winkel verkrijgbaar.** Het systeem beschikt over een kleurenscherm, een richtingsknop en een ingebouwde klok met 35 kleine geheimpjes om te ontdekken.

    Meer info

    Super Mario 3D World + Bowser's Fury – vanaf 12 februari 2021!

    Abonneer je op op
    YouTube

    De multiplayerchaos van Super Mario 3D World komt begin volgend jaar naar de Nintendo Switch.

    Naar de spelpagina

    Super Mario Bros. 35 – vanaf 1 oktober!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Probeer online als laatste Mario over te blijven in Super Mario Bros. 35. Deze game voor 35 spelers wordt op 1 oktober exclusief uitgebracht voor Nintendo Switch Online-leden en zal tijdelijk te downloaden en te spelen zijn tot 31 maart 2021.***

    Naar de spelpagina

    Super Mario All-Stars komt naar de Super NES-catalogus voor Nintendo Switch Online-leden

    Super Mario All-Stars bevat vier games in één collectie en is toegevoegd aan Super NES – Nintendo Switch Online. De collectie bestaat uit Super Mario Bros. Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 en Super Mario Bros. 3 – ideaal voor als je de oude 2D-avonturen van Mario nog eens wilt beleven!

    Binnenkort verkrijgbaar in de My Nintendo Store!

    Later dit jaar zullen er historische Super Mario-producten en -merchandise ter ere van 35 jaar Super Mario bros. verkrijgbaar zijn in de My Nintendo Store.

    Ga voor meer Mario-fun naar de website van de 35e verjaardag van Super Mario Bros. Om volledig op de hoogte te blijven kun je ook de Twitterpagina van Super Mario volgen en lid worden van onze Super Mario-community op Facebook.

    *Super Mario 3D All-Stars is slechts tot 31 maart 2021 te koop, maar kopers kunnen alle content ook na het verstrijken van deze datum blijven spelen en opnieuw downloaden in de Nintendo eShop voor het geval de software is gearchiveerd.

    **Ga naar de winkel bij jou in de buurt voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.

    ***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.