• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • In de afgelopen Indie World-presentatie werden Bomb Rush Cyberfunk, Loop Hero, Metal Slug Tactics en meer onthuld!


  11-08-2021

  Abonneer je op op
  YouTube

  Bekijk de nieuwste Indie World-presentatie hierboven en ontdek welke indiegames er in aantocht zijn voor de Nintendo Switch. Van het vinden van je grind in Bomb Rush Cyberfunk en tijdsmanipulerende avonturen in Loop Hero tot het vechten voor vrijheid in Metal Slug Tactics en het laten vallen van blokken in Tetris Effect: Connected, fans van indiegames hebben een hoop om naar uit te kijken. In de Nintendo eShop zijn bovendien al enkele geweldige games te vinden die nu verkrijgbaar zijn of binnenkort verschijnen, dus neem gauw een kijkje!

  Het langverwachte Eastward gloort ook aan de horizon! Deze game zal op 16 september als tijdelijke console-exclusive verschijnen op de Nintendo Switch, en is nu beschikbaar als pre-order in de Nintendo eShop of op onze website.

  Deze games zijn nu te koop en direct te spelen!

  Zat er een game in de presentatie die je graag zou willen spelen? Via deze website kun je nu je eigen Nintendo Switch-wenslijst beheren en er games aan toevoegen! Ook ontvang je dan een e-mail wanneer een game van je wenslijst verschijnt of in de aanbieding is!

  Ga naar onze Indie World-pagina voor meer informatie over de games uit de presentatie en talloze andere indiegames die verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.