• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak er een gezellige winter van in Animal Crossing: New Horizons!


  17-12-2021

  Maak er een gezellige winter van in Animal Crossing: New Horizons!

  Het is winter in Animal Crossing: New Horizons! Het is koud en de bodem wordt bedekt door een dikke laag sneeuw, dus dit is het ideale moment om van het eilandleven te genieten. Maar als je sinds de update naar versie 2.0 niet meer naar je eiland bent geweest of niet weet wat je tijdens de feestdagen moet doen, dan hebben we hier een paar ideeën voor je op een rijtje gezet!

  Een feestmaal

  Er gaat in de winter niets boven warme kost en lekkere hapjes. Gelukkig zijn er meer dan genoeg doe-het-zelfplannen om de lekkerste maaltijden te bereiden!

  Wissel Nook-miles in voor De lekkerste recepten bij het NookStation bij de servicebalie en haal Eenvoudige maar lekkere recepten op bij Nooks hoek om een hoop lekkers voor te schotelen! Ga langs bij Leif en teel je eigen aardappels, tomaten, wortels en meer om mee te kokkerellen!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_Cooking.jpg

  Een trekpleister voor winkelend publiek

  Harvey is druk in de weer met het opzetten van een nieuw plein op zijn eiland! Hij kan wel wat hulp gebruiken, dus wat dacht je ervan om erheen te gaan en hem te helpen door wat klingels te spenderen?

  Als je alles eenmaal hebt staan, moet je zeker even een kijkje nemen in alle winkels die het plein te bieden heeft. Je kunt de toekomst laten voorspellen bij Katrina, voorwerpen naar wens laten maken door Reese en Cyrus, regelmatig kunstwerken krijgen van Redd, zaailingen en planten kopen bij Leif en nog veel meer!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_HarvsIsland.jpg

  Boottochtjes

  Wie is dat bij de pier? Het is Kapp'n! Als je met hem praat in zijn boot, biedt hij je aan om je naar een ver eiland te brengen waar je bijzondere flora kunt ontdekken en waar zelfs het seizoen totaal anders kan zijn. Als kers op de taart zingt hij je tijdens de boottocht toe met prachtige zeemansliederen!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_Kappn.jpg

  Even opwarmen in De Til

  Er gaat op koude dagen niets boven een lekker warm kopje koffie, en laat dat nou net hetgene zijn wat je in De Til kunt krijgen! Als je je museum genoeg hebt ontwikkeld en met Blathers hebt gepraat, dan kun je kennismaken met Brewster, de terughoudende maar charmante barista. Zodra De Til is geopend, is hij altijd in om een praatje te maken en je een lekker kopje koffie aan te bieden. Ga lekker zitten en nodig je vrienden ook uit!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_TheRoost.jpg

  Naar buiten voor een frisse neus en lichaamsbeweging

  Er is nog een andere manier om 's ochtends (of elk moment van de dag) op te warmen: met wat lichaamsbeweging! Net buiten de servicebalie vind je een cassettespeler die kan worden gebruikt tijdens groepsgymnastiek. Zet hem aan en sluit je aan bij enkele van de andere eilandbewoners met de bewegings- of knoppenbesturing!

  Leg bijzondere momenten vast

  Open de gates op je luchthaven en nodig je vrienden uit* om samen de feestdagen te vieren. Met de nieuwe Camera-app voor pro's van het NookStation kun je geweldige momenten vastleggen. Gebruik de Handcamera om een andere kijk op het plezier te krijgen, of ga zelfs over naar de Statiefcamera om zelf ook op de foto te kunnen staan!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_Photos_01.jpg

  Geschenken sturen

  Je kunt natuurlijk nog steeds vakantiegroeten sturen naar andere vrienden die niet naar je eiland kunnen komen, door iets leuks per post naar hen te sturen*. Vergeet niet dat er een hele reeks kaarten op de luchthaven zijn die Orville voor je naar een vriend kan sturen. Je kunt er zelfs een cadeautje bij doen om het geheel extra vrolijk te maken!

  Sneeuwpret

  Wat is sneeuwpret zonder een Sneeuwknul? Zoek op je eiland naar sneeuwballen – je kunt ze door de sneeuw rollen om ze groter te maken, of over plaatsen zonder sneeuw rollen om ze kleiner te maken. Druk er twee tegen elkaar en ta-da... je hebt een Sneeuwknul gemaakt! Doe je best om een zo goed mogelijke sneeuwbal te rollen om de perfecte Sneeuwknul te maken en misschien krijg je zelfs iets leuks voor de moeite!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_Snowboy.jpg

  Speelgoeddag!

  Op 24 december komt er een vriendelijk rendier met een rode hoed en jas naar de stad, dat cadeaus meeneemt voor iedereen op je eiland... Het is Jingle! Praat met hem buiten bij de servicebalie en help hem om cadeautjes te bezorgen aan alle bewoners van je eiland. Hij geeft je zelfs een speciale speelgoeddagsokkenset die je in je huis kunt ophangen voor een speciale verrassing!

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_ToyDay_nlNL.jpg

  Laat je eiland zien aan anderen

  Heb je Animal Crossing: New Horizons-Eilandpromotor al geprobeerd? Met deze creatieve website kun je posters en video's maken die laten zien wat je eiland te bieden heeft, en deze vervolgens met anderen delen als inspiratiebron. Er zijn nu nieuwe posterlijsten beschikbaar die in het teken staan van het einde van 2021, dus ga er lekker mee aan de slag!**

  CI_AnimalCrossingNewHorizons_WinterNews_IslandTourCreator_nlNL.jpg


  Dit zijn natuurlijk slechts een paar ideetjes, want er is nog veel meer content uit de update naar versie 2.0 te ontdekken. Je kunt zelfs aan de slag als ontwerper met Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise!

  Voor nog meer Animal Crossing kun je lid worden van de community op onze Animal Crossing-facebookpagina of Animal Crossing op Twitter volgen om info van Isabelle te krijgen. Maak er een mooie winter van op je eiland!

  *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.

  **De Eilandpromotor-website voor Animal Crossing: New Horizons is een tijdelijke service die beschikbaar is tot 31 december 2021.