• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Activeer nu de gratis proefperiode voor Nintendo Switch Online!


  02-02-2021

  Haal meer uit je Nintendo Switch!

  Wist je dat je bij elke gekochte Nintendo Switch een gratis proefperiode* van zeven dagen krijgt, voor de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice?

  Activeer nu de gratis proefperiode en speel samen of tegen vrienden die ver weg wonen of met/tegen rivalen van over de hele wereld in ondersteunde games!

  H2x1_NSwitch_NintendoSwitchOnline_A.jpg

  Hoe kan ik de proefperiode activeren?

  Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.

  Waarom zou ik Nintendo Switch Online gebruiken?

  Je kunt op je Nintendo Switch verbinding met het internet maken om bijvoorbeeld online multiplayergames te spelen of om te communiceren met spelers van over de hele wereld.

  Je kunt samen spelen door verbinding te maken met je vrienden via de vriendenlijst op de Nintendo Switch. Zo kun je snel bekenden vinden en veilig van games genieten.

  Maar Nintendo Switch Online heeft nog veel meer te bieden dan alleen de mogelijkheid om online multiplayergames te spelen:

  • Je krijgt ook toegang tot een groeiende collectie klassieke NES/SNES-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayer plezier of speel zelfs online.
  • Je kunt veilig en automatisch de opgeslagen gegevens van ondersteunde games online opslaan in de opslagcloud. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.
  • Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!
  • Je geniet van exclusieve aanbiedingen voor leden. Zoals de optie om een speciaal ontworpen NES-controller of SNES-controller te kopen voor gebruik met Nintendo Entertainment System en Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-games op de Nintendo Switch.

  Dit kun je bijvoorbeeld doen met je gratis proefperiode!

  Blijf als laatste Mario over in Super Mario Bros. 35!

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in Super Mario Bros. 35, een waanzinnige onlinegame die exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden t/m 31 maart 2021.**

  Nintendo Switch Online

  Klik op de afbeelding voor meer informatie over de verschillende abonnementen en de kosten

  Ouderlijk toezicht

  Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is een gratis app voor smartphones en tablets die je aan de Nintendo Switch kunt koppelen. Daarmee kun je gemakkelijk zien wat voor games je kinderen spelen, hoelang en nog veel meer. Klik op de afbeelding voor meer info.

  Nintendo eShop

  In de Nintendo eShop kun je ook digitale content kopen, waaronder downloadsoftware en downloadbare video's. Naast games waarvan alleen een downloadversie beschikbaar is, vind je ook downloadbare versies van verpakte software en gratis software.

  Wil je meer weten over de Nintendo eShop? Klik dan op de afbeelding voor meer info.

  Opmerking: * per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

  Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.

  **De service van Super Mario Bros. 35 eindigt op 31 maart 2021 en is vanaf dan niet langer speelbaar, ook niet als je de game daarna nog op je systeem hebt staan.