• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe aankondigingen omtrent het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.!


    12-01-2021

    Nieuwe aankondigingen omtrent het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.!

    Een eerste indruk van Bowser’s Fury

    Abonneer je op op
    YouTube

    In de bovenstaande trailer krijg je een idee van wat je te wachten staat in dit gloednieuwe bonusavontuur in Super Mario 3D World + Bowser's Fury, dat op 12 februari verschijnt voor de Nintendo Switch.

    Meer zien van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury? Bekijk dan de onderstaande trailer.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition – Verkrijgbaar vanaf 12 februari

    Deze speciale uitvoering van het Nintendo Switch-systeem* bevat tevens een opbergetui in dezelfde Mario-kleuren en is net als Super Mario 3D World + Bowser’s Fury te koop vanaf 12 februari!

    Verdien platina punten met speciale Super Mario Bros. 35-evenementen

    CI_NSwitchDS_SuperMarioBros35_WorldCountChallengeBattle_nlNL.jpg

    Iedereen ter wereld die Super Mario Bros. 35 speelt, kan tussen januari en maart 2021 meedoen aan een reeks maandelijkse uitdagingen**. In de eerste uitdaging moeten spelers tussen 19 januari (8:00) en 26 januari (7:59) bij elkaar 3,5 miljoen Bowsers zien te verslaan.

    Als dit doel wordt behaald, ontvangen alle spelers die minimaal één Bowser hebben verslagen 350 platina punten***, die voor allerlei My Nintendo-beloningen kunnen worden ingewisseld.

    Dit weekend: Splatfest ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.

    CI_NSwitch_Splatoon2SuperMarioSplatfest.jpg

    Mocht je het gemist hebben: van 15 januari (23:00) tot 17 januari (23:00) vindt er in in Splatoon 2 een speciaal Splatfest in Super Mario-stijl plaats. Als je in een van de twee teams bij de beste 100 spelers behoort, kun je zelfs een speciale Super Mario Bros. 35th Anniversary-medaille winnen! Ook zijn er speciale Splatfest-T-shirts te koop via de My Nintendo Store.

    Ga naar de website van Mario's 35-jarig jubileum voor meer informatie. Je kunt ook op de hoogte blijven door onze Super Mario-account op Twitter te volgen of door deel uit te maken van onze Super Mario-community op Facebook.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

    **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

    ***Spelers moeten ervoor kiezen om hun spelgeschiedenis van Super Mario Bros. 35 naar Nintendo te sturen om in aanmerking te komen voor deze platina punten.