• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Doe mee aan de Summer Cup en maak kans op mooie prijzen!


  01-11-2021

  Kartliefhebbers, opgelet! Na de fantastische Spring Cup is het op zaterdag 31 juli om 19:00 uur tijd voor de Summer Cup, het tweede toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux!

  NBX_MK8D_SC_SummerCup_Main_2000x1000_NIEUWE_RONDE_NL.jpg

  Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

  Vier seizoenen lang zijn er mooie prijzen te winnen in een spannend online Mario Kart 8 Deluxe-toernooi voor de Nintendo Switch. Op zaterdag 31 juli om 19:00 uur start de Summer Cup, het tweede toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux!

  Het circuit bestaat uit vier individuele onlinetoernooien die we verspreid over het jaar zullen organiseren. Zoals de naam doet vermoeden is dat één toernooi per seizoen.

  Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux heeft ook een overkoepelende puntentelling, die uitmondt in een grote finale. De twaalf deelnemers, die gedurende de vier toernooien de meeste punten hebben behaald, zullen het dan tegen elkaar opnemen. De winnaar ontvangt de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux!

  Klik hier voor meer info over het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

  HOE DOE IK MEE?

  De Summer Cup, wordt gehouden op zaterdag 31 juli van 19:00 tot 20:00 uur.

  • Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online*” en ga naar "Toernooi".

  • Kies voor "Zoeken met een code" en vul de volgende toernooicode in:

  • 4388-8588-5483

  Vervolgens kun jij gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen tijdens de cup!

  Klik hier voor meer info en de algemene voorwaarden van de Summer Cup.

  Voor de winnaar van de Summer Cup hebben we een hele mooie prijs beschikbaar, een instax mini Link Special Edition!

  Main_prize_announcement_1000x1000_NL.jpg

  WINACTIE

  Ben jij net minder goed in Mario Kart? Niet getreurd! Deel je beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment op Twitter met de hashtag #SummerCup en wie weet maak je dan alsnog kans op een toffe prijs, waaronder een grote superzachte banaan pluche!

  Alle inzendingen voor de winactie worden verzameld op de maandag na het toernooi. Alleen inzendingen, die gedaan worden tussen de dag van de cup om 19:00 uur en de daaropvolgende maandag 09:00 uur, worden meegenomen in de selectie.

  1x1_Banaan_NL.jpg

  * Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.

  Tot zaterdag 31 juli om 19.00 uur!