• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wie is Travis Touchdown in vredesnaam?


    30-07-2021

    Wie is Travis Touchdown in vredesnaam?

    Travis Touchdown schittert in het zinderende No More Heroes 3, dat op 27 augustus naar de Nintendo Switch komt. Wat zeg je nou? Weet je niet wie Travis Touchdown is?

    Travis is een nogal egoïstische held, een typische otaku die een Beam Katana won tijdens een online veiling. Om een lang verhaal kort te houden: hij werd een zeer bekwame huurmoordenaar en moest een paar gasten afmaken om hogerop te komen in de United Assassins Association en de nummer één te worden... tot twee keer toe.

    Kom alle waanzinnige details te weten door No More Heroes, No More Heroes 2: Desperate Struggle en Travis Strikes Again: No More Heroes te spelen in de aanloop naar de release van No More Heroes 3!


    CI_NSwitch_NoMoreHeroes3_Shirts_Logo.jpg

    Als je opgeslagen gegevens voor de bovenstaande titels op je Nintendo Switch-systeem hebt staan, speel je een van deze toffe in-game T-shirts vrij, die Travis kan dragen in No More Heroes 3.


    CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_MiiOutfit_7_6.jpg

    Wist je trouwens dat er een Mii-vechterkostuum is van Travis (zwaardvechter), compleet met zijn geliefde Beam Katana, dat verkrijgbaar is als betaalde DLC voor Super Smash Bros. Ultimate? Haal dit Mii-vechterkostuum hier.

    Ga naar de No More Heroes 3-spelpagina voor meer info over het volgende deel in Travis' prettig gestoorde saga.