• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Kazuya mengt zich als DLC-vechter in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!


  30-06-2021

  Kazuya mengt zich als DLC-vechter in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!

  Maak je klaar voor het volgende gevecht – Kazuya is nu beschikbaar als DLC-vechter in Super Smash Bros. Ultimate! Mocht je hem hebben gemist, dan kun je de onthullingstrailer hieronder bekijken:

  Abonneer je op op
  YouTube

  Kazuya is beschikbaar als onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2*, naast Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2, Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit FINAL FANTASY VII en nog één aan te kondigen vechter.

  Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai heeft in een gelivestreamde videopresentatie meer info over de nieuwe vechter onthuld. Bekijk de video hieronder om Kazuya in actie te zien:

  Abonneer je op op
  YouTube

  Challenger Pack 10: Kazuya is nu verkrijgbaar als onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 en als losse set. De set bevat ook het level Mishima Dojo, 39 muzieknummers, een route in de stand Klassiek en een DLC-spiritboard.

  Fighters Pass Vol. 2 is nu verkrijgbaar en geeft toegang tot zes Challenger Packs, waaronder Challenger Pack 10: Kazuya en één nog aan te kondigen Challenger Pack. Elk Challenger Pack bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en meerdere muzieknummers. In de toekomst geven we meer informatie!*

  Bezoek de officiële spelpagina van Super Smash Bros. Ultimate of word lid van de Smash Bros.-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van Super Smash Bros. Je kunt ons ook op Twitter volgen via @NintendoNL.

  *De Challenger Packs van Fighters Pass Vol. 2 worden stapsgewijs uitgebracht voor 31 december 2021. Opmerking: de vechters in de Fighters Pass zijn niet inbegrepen in Fighters Pass Vol. 2, en de vechters in Fighters Pass Vol. 2 zijn niet inbegrepen in de Fighters Pass. De eerste Fighters Pass bevat Challenger Packs 1 - 5, en Fighters Pass Vol. 2 bevat Challenger Packs 6 - 11.