• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Belangrijke informatie over het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.


    02-03-2021

    Het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. eindigt op 31 maart 2021. Na deze datum zullen de volgende tijdelijke producten en diensten die ter ere van dit 35-jarig jubileum zijn uitgebracht, worden beëindigd of niet meer te koop worden aangeboden.

    Super Mario 3D All-Stars (Nintendo Switch)

    H2x1_NSwitch_SuperMario3DAllstars.jpg

    De downloadversie van Super Mario 3D All-Stars zal tot en met 31 maart 2021 verkrijgbaar zijn. Als je de downloadversie hebt gekocht vóór 31 maart 2021, kun je de software ook na deze datum opnieuw downloaden als je die hebt gearchiveerd of verwijderd van je spelsysteem. De gamecardversie van Super Mario 3D All-Stars zal in de winkel verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. Neem contact op met een verkooppunt voor informatie over de huidige beschikbaarheid.

    Naar de spelpagina

    Super Mario Bros. 35 (Nintendo Switch)

    H2x1_NSwitchDS_SuperMarioBros35.jpg

    De Super Mario Bros. 35-dienst eindigt op 31 maart 2021 en zal daarna niet meer speelbaar zijn, zelfs niet als je de game daarna nog op je spelsysteem hebt staan.

    Naar de spelpagina

    Game & Watch: Super Mario Bros.

    H2x1_GameAndWatch_SuperMarioBros.jpg

    Het Game & Watch: Super Mario Bros.-systeem wordt nog tot ongeveer 31 maart 2021 naar winkeliers verzonden en is beschikbaar voor aankoop zolang de voorraad strekt. Neem contact op met een verkooppunt voor informatie over de huidige beschikbaarheid.

    Naar de website

    Super Mario Bros. 35th Anniversary collection

    H2x1_MNS_SMB35thAnniversary_Merch_ALL_EU.jpg

    Kleding en andere producten uit de Super Mario Bros. 35 Anniversary-collectie worden na 31 maart 2021 uit de My Nintendo Store gehaald.

    Collectie bekijken in de My Nintendo Store

    Titels zoals Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Mario Kart Live: Home Circuit en de Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-versie van Super Mario All-Stars zullen ook na 31 maart 2021 beschikbaar blijven in de Nintendo eShop en bij lokale winkels.