Kom deze Moederdag helemaal tot jezelf!


07-05-2021

Wij wensen alle moeders een hele fijne Moederdag!

SQ_Template_MoederdagfelicitaiteNL.jpg

  • GENIET MET DEZE GAMES!

Abonneer je op op
YouTube

Ben je opzoek naar een momentje voor jezelf om eens lekker te ontspannen?

Pak dan het spel Animal Crossing: New Horizons erbij. Je bepaalt zelf wat je doet op jouw eiland en kunt er een echt paradijsje van maken.

Heb je even een momentje om lekker te bewegen maar kun of wil je niet van huis weg?

Probeer dan Ring Fit Adventure, een spel vol met oefeningen en een fitnessavontuur om doorheen te rennen.

Wil je je hersenen trainen?

Stel je hersenen dan op allerlei manieren op de proef in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch voor Nintendo Switch!

Wil je toch liever samen spelen?

Speel dan samen in Super Mario 3D World +Bowser’s Fury of tegen elkaar in 51 World Wide Games.

Klik op de afbeeldingen hieronder en ontdek alles over deze spellen:


Ring Fit Adventure

Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla vijanden door allerlei oefeningen te doen! Jog op de plaats om door prachtige werelden te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.

Naast de avonturenstand kun je in de stand “Programma’s” ook kiezen om series verschillende oefeningen uit te voeren die een bepaalde spiergroep trainen, zoals benen, schouders, onderlichaam en core. Je kunt hier zelfs je eigen programma samenstellen bestaande uit verschillende fitnessoefeningen.

Word thuis FIT terwijl je plezier hebt met Ring Fit Adventure!

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


Animal Crossing: New Horizons

Een nieuw en zorgeloos leven op een onbewoond eiland wacht op je! Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat.

Vang vissen, geef de bloemetjes water, ontwerp je eigen outfit of bouw huizen om nog meer bewoners aan te trekken. En dit allemaal op je eigen tempo!

Waan je in een andere wereld en RELAX!

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch

Bereken je hersenleeftijdsscore door achter elkaar een serie oefeningen te doen, en de snelheid waarmee je informatie verwerkt, je kortetermijngeheugen en je zelfbeheersing te beproeven.

TRAIN je hersenen en blijf scherp.

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden! Reis alleen of met maximaal 3 andere familieleden en/of vrienden, door diverse kleurrijke werelden om de Sprixie-prinses en haar volgelingen te redden uit de klauwen van Bowser!

Werk samen om de vlaggenstok te bereiken, of neem het tegen elkaar op om te kijken wie de meeste punten weet te halen! De winnaar wint een prachtige kroon… wie zal het worden?

En wil je graag tegen familieleden van over de hele wereld spelen? Dan kan ook! Gebruik dan een Nintendo Switch Online abonnement. Onderaan deze pagina vind je meer informatie hierover.

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


51 World Wide Games

Een wereld aan spelletjes!

Speel de spelletjes uit allerlei culturen van over de hele wereld, van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers en van ontspannende potjes solitaire tot spectaculaire sportwedstrijden. Met 51 spelletjes om uit te kiezen is er altijd wel iets leuks te spelen!

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.