• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Duik diep in de avonturen met RPG's op de Nintendo Switch


    17-11-2021

    H2x1_NSwitch_RPGsNews.jpg

    Van post-apocalyptische woestenijen en fantastische werelden tot populaire klassiekers en gloednieuwe ervaringen: de Nintendo Switch biedt een enorme collectie aan Japanse RPG's waarin je eropuit kunt trekken, strategische gevechten kunt voeren en meeslepende verhalen kunt beleven! Hier zijn enkele voorbeelden van avonturen die je kunt ervaren en die je honderden uren speelplezier bieden.

    Shin Megami Tensei V

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bepaal het lot van een stervende wereld te midden van een hevige strijd tussen goden en demonen in Shin Megami Tensei V. In deze uitgebreide RPG bestuur je een enorm krachtig wezen, de Nahobino, in een strijd tegen – en met – talloze verschillende demonen in een desolate wereld. Onderhandel met demonen, overtuig ze om zich bij je aan te sluiten en gebruik hun krachten in uitdagende turn-based gevechten. Demonen verslaan gaat uiteindelijk het beste door zelf ook demonen te gebruiken.

    Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster

    H2x1_NSwitch_ShinMegamiTenseiIIINocturneHDRemaster.jpg

    Wat begint als een normale dag in Tokio verandert al snel in een ramp wanneer de Conception - een etherische apocalyps - plaatsvindt in Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster. Deze beruchte en uitdagende RPG is terug met geremasterde visuals, extra moeilijkheidsgraden en meer.

    Persona® 5 Strikers

    H2x1_NSwitch_Persona5Strikers.jpg

    Als je op zoek bent naar wat meer actie in je RPG, dan kun je aan de slag met Persona® 5 Strikers, een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de prachtige wereld van Persona 5. Vecht als de Phantom Thieves tegen de corruptie die steden in Japan overneemt!

    Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

    Abonneer je op op
    YouTube

    Beginnende pop- en filmsterren uit Tokio slaan de handen ineen met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem om de duistere krachten het hoofd te bieden in Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore. Vergezel een groep opkomende sterren die de top van de entertainmentindustrie proberen te bereiken, terwijl ze ondertussen een interdimensionale invasie moeten stoppen.

    Klaar voor nog meer avontuur? Check deze games dan ook!