• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Splatoon 3, Bayonetta 3, Kirby en de Vergeten Wereld, en meer uit de afgelopen Nintendo Direct!


    24-09-2021

    De nieuwste Nintendo Direct-presentatie zat tot de nok toe gevuld met updates over Nintendo Switch-games die binnenkort worden uitgebracht, waaronder Splatoon 3, Bayonetta 3, Kirby en de Vergeten Wereld, en MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak, een monsterlijke uitbreiding voor MONSTER HUNTER RISE.

    In de presentatie werd ook een nieuw Nintendo Switch Online-lidmaatschap uit de doeken gedaan. Dit nieuwe plan wordt eind oktober uitgebracht en geeft leden toegang tot een groeiende collectie klassieke Nintendo 64- en SEGA Mega Drive-games. Hier is meer informatie te vinden over het nieuwe lidmaatschap.

    Animal Crossing-fans kregen een glimp te zien van wat er in de volgende gratis update in november naar Animal Crossing: New Horizons komt. In oktober wordt er in een Animal Crossing: New Horizons Direct meer informatie onthuld.

    Ook is aangekondigd dat Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai de laatste DLC-vechter zal onthullen in een speciale videopresentatie op 5 oktober. Dat zal de laatste presentatie over Super Smash Bros. Ultimate zijn.

    Abonneer je op op
    YouTube

    In de video hierboven kun je de hele Nintendo Direct-presentatie opnieuw bekijken. Ga naar onze Nintendo Direct-website voor alle games, aankondigingen en trailers.

    Volg ons op Twitter, Instagram en YouTube om volledig op de hoogte te blijven van al het Nintendo-nieuws. Je kunt ook lid worden van de Nintendo Switch-community op Facebook!