• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De resultaten van de afgelopen Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge zijn binnen!


    20-12-2022

    De resultaten van de afgelopen Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge zijn binnen!

    De resultaten zijn binnen! Bekijk hieronder de top 100 van deze Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge! We nemen individueel contact op met alle top 100 spelers over hun prijs. We hopen dat je genoten hebt van je deelname!

    Informatie over het evenement en privacybeleid

    De Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge: Winter Rumble 2022 is een onlinecompetitie (het 'evenement') in de Nintendo Switch-softwaretitel Super Smash Bros. Ultimate (de 'game'), en wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Goldsteinstr. 235, 60528 Frankfurt am Main, Duitsland ('Nintendo', 'wij' of 'ons').

    Evenementperiode en locaties

    Het evenement vindt plaats op vrijdag 9 december van 18:00 tot 20:00 (CET) en staat open voor inwoners van de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland ('deelnemende landen'). Om voor alle spelers een goede speelervaring te garanderen, mogen spelers uit regio’s op grote geografische afstand van centraal Europa (zoals de Azoren en de archipel Spitsbergen) niet deelnemen aan het evenement. Door middel van technische maatregelen hebben ze geen toegang tot het evenement.

    Deelname

    Om deel te nemen aan de competitie moeten spelers een Nintendo-account hebben met als land/regio-instelling een van de landen waarin het evenement toegankelijk is. De Nintendo-account moet ook een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten lidmaatschappen, zoals of het een betaald lidmaatschap is of een gratis proefperiode. Om mee te doen moet een speler beschikken over de game op de Nintendo Switch en met zijn of haar Nintendo-account ten minste één evenementtoernooi in de game winnen. Spelers hebben toegang tot evenementtoernooien door in het hoofdmenu in de game ONLINE te kiezen, gevolgd door OFFICIËLE TOERNOOIKWALIFICATIES.

    Toernooiscore

    De toernooiscore is een waardering die alleen beschikbaar is bij exclusieve evenementen in de game. Deelnemers proberen elk de hoogste toernooiscore te behalen. De toernooiscore drukt de vaardigheid van de individuele speler uit, op basis van zijn of haar gevechtsresultaten en gelet op de toernooiscores van de tegenstanders in een gevecht. Spelers kunnen hun individuele toernooiscores in de game op elk moment tijdens het evenement bekijken.

    Deelnemers kunnen tijdens het evenement een ongelimiteerd aantal gevechten spelen om hun toernooiscores te verhogen. Elk gevecht dat tijdens de evenementperiode begint, telt mee voor de toernooiscore, zelfs als het na afloop van het evenement eindigt.

    Winnaars en prijzen

    De 10 deelnemers met de beste individuele toernooiscores ontvangen als prijs elk 2500 (tweeduizend vijfhonderd) gouden punten van My Nintendo. De overige deelnemers in de top 100 met de beste individuele scores ontvangen elk 1000 (duizend) gouden punten van My Nintendo.

    Als een deelnemer op enig moment tussen de eerste deelname en het versturen van de prijzen zijn of haar landinstelling wijzigt naar een ander land dan een van de deelnemende landen, wordt hij of zij gediskwalificeerd.

    Deelnemers die valsspelen, manipuleren of bugs misbruiken om hun deelname op enigerlei wijze te beïnvloeden, of enig ander ongepast gedrag vertonen zoals beschreven in de Nintendo-gedragscode, worden gediskwalificeerd en hun Nintendo-account wordt mogelijk geblokkeerd of afgesloten.

    De prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden omgezet in geld of andere prijzen.

    Levering

    Nintendo levert de prijzen binnen twee weken na de einddatum van de evenementperiode aan de Nintendo-accounts van de winnaars. De winnaars kunnen bekijken of de gouden punten zijn toegevoegd door de puntengeschiedenis op My Nintendo (https://my.nintendo.com/point/history) te controleren terwijl ze zijn ingelogd.

    Aanvullende voorwaarden en privacybeleid

    De Nintendo-accountovereenkomst, het Nintendo-account-privacybeleid en de voorwaarden van het My Nintendo-puntenprogramma zijn van toepassing.

    Veel succes!