• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Werp een blik op je Nintendo 3DS- en Wii U-herinneringen


  16-02-2022

  Werp een blik op je Nintendo 3DS- en Wii U-herinneringen

  Haal je gameherinneringen op met de 'Mijn Nintendo 3DS- en Wii U-herinneringen'-website!

  Werp een blik op je speelgeschiedenis van de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U en herontdek de games waar je de meeste tijd in hebt gestoken en hoe lang je op elk spelsysteem hebt gespeeld.

  Je kunt ook gepersonaliseerde afbeeldingen creëren van je favoriete games en je speeltijd. Gebruik #My3DSWiiUMemories als je je herinneringen deelt op social media!

  Bedankt voor het spelen op de Nintendo 3DS en Wii U. We hopen dat je in de toekomst plezier blijft halen uit Nintendo-games!


  Belangrijke informatie: het zal vanaf eind maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Het zal na eind maart 2023, en in de nabije toekomst, nog wel steeds mogelijk zijn om je games en DLC opnieuw te downloaden, software-updates te ontvangen en online te spelen op Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Ga naar onze supportpagina voor meer info.

  Om de 'Mijn Nintendo 3DS- en Wii U-herinneringen'-website te kunnen gebruiken moet je een aan een Nintendo Network ID gekoppelde Nintendo-account hebben.

  De gegevens die op de pagina worden getoond, zijn gebaseerd op je speelactiviteit zoals die door Nintendo is vastgelegd, op basis van de Nintendo Network-overeenkomst en het Nintendo Network-privacybeleid.

  De speeltijd wordt berekend voor de periode tussen 26-02-2011 en eind februari 2020. Door factoren zoals de tijdzone waarin je systeem is gebruikt, kan het echter voorkomen dat de informatie onjuist is. Daarnaast is andere ingebouwde software dan StreetPass Mii-park, AR Games en Gezichtenjacht niet opgenomen in de berekening.

  De pagina is tijdelijk beschikbaar.